GOSIA ja byłam w Chorzowie ,więc chyba miałam to szczęście [albo na mnie czekała

] gdyż nie było ich za dużo . Więcej było czerwonych i żółtych ,więc tym bardziej sie z niej cieszę [oby to była ona ]
BASIA na razie to jest Fresja a jak konkretnie ma na imię hmmmm FRESJA zresztą co to za różnica . na pewno jakiś mieszaniec

A może zrobię jej sesję i bedziemy zgadywać kim ona jest . To chyba najlepsze wyjście
IDUŚ mam wysokie białe floksy i małą kępkę tych białych płożących . Nie wiem które byś chciała . Te białe płożaki ciężko się rozmnażają i nie umiem ich naciągnąć a tak fajnie wyglądają jak kwitną . Nie wiem jakie w Lidlu są róże one chyba bezimienne . Na all dostaniesz po 5 zeta również róże no i powiedzmy z nazwami ,wiec chyba lepiej kupić na All . To jest pewne żródło i solidne
EWCIU zasłużona nagroda porozmawiać sobie z nami i podoradzać . Musisz 100 róż wykopać łooooo matko czyli 200 ,bo potem znowu je wkopać w inne miejsce

. No to dosadzę ją do Karolka może sie na nim opierać jak zabraknie jej tchu no a może coś z tego również wyniknie
ANIU na Twoje życzenie Virgo również będzie . Niestety Virgo jest tak wysoka jak Chopin

nawet mają podobne kwiaty
GRAŻYNKO a różnie przezimowały . Chyba 3 róże poszły się kochać

a między innymi Awatarkowa . na razie wszystkie jeszcze stoją na wykopki przyjdzie czas . Zimno to jak mają sie opamiętać rośliny