Przeżył bym życie nie wiedząc co to są leonardyty (tylko czemu to z dużej litery piszą?)
Już wiem

Spokojnie można umrzeć

garnuch wywaru.Ja tak robiłem pod róże od razu i się lepiej wybarwiły i pod owocowe liście aż czarno zielone.Innym sposobem jest pozyskanie zimowego przepalonego obornika i rozdrobnienie go i pod drzewka(tak wiem ogrodnik zawsze będzie się w gnoju grzebał
 garnuch wywaru.Ja tak robiłem pod róże od razu i się lepiej wybarwiły i pod owocowe liście aż czarno zielone.Innym sposobem jest pozyskanie zimowego przepalonego obornika i rozdrobnienie go i pod drzewka(tak wiem ogrodnik zawsze będzie się w gnoju grzebał  )po czasie delikatnie zruszyć ziemie i go małym szpadelkiem przekopać.
  )po czasie delikatnie zruszyć ziemie i go małym szpadelkiem przekopać. )
 ) 

.  A gdzie ja będę szukał takiego mądrego sąsiada ?
.  A gdzie ja będę szukał takiego mądrego sąsiada ? )to podlewam się lepiej mi wybarwiają i nie chorują.A owocowe?owocowe również lepiej rosną i mają się całkiem dobrze u mnie przeważnie piach czyli nic ciekawego.
 )to podlewam się lepiej mi wybarwiają i nie chorują.A owocowe?owocowe również lepiej rosną i mają się całkiem dobrze u mnie przeważnie piach czyli nic ciekawego.

produkty często to tylko inna nazwa i że gdzieś tam były badania a tak w ogóle to mnie ciekawi czy to nie fałszerstwo jest często ot leją czy sypią sobie zwykłą saletrę trochę koloru garść fosforanów dziś jest to  ,,Cudowny ogród'' jak się nie sprzeda inne opakowanie kolor płynu inny ale smród taki sam i nazywa się ,,Z nami Ci urośnie''
 produkty często to tylko inna nazwa i że gdzieś tam były badania a tak w ogóle to mnie ciekawi czy to nie fałszerstwo jest często ot leją czy sypią sobie zwykłą saletrę trochę koloru garść fosforanów dziś jest to  ,,Cudowny ogród'' jak się nie sprzeda inne opakowanie kolor płynu inny ale smród taki sam i nazywa się ,,Z nami Ci urośnie''  a i cena inna zazwyczaj.
 a i cena inna zazwyczaj.

Chyba, że nie masz zbitej gliny, a tylko ziemię gliniastą, ale przepuszczalną i woda jednak ma odpływ.
 Chyba, że nie masz zbitej gliny, a tylko ziemię gliniastą, ale przepuszczalną i woda jednak ma odpływ.

działkowiczem.
  działkowiczem.