Ala ja się nie loguje na Imageshack. Miałam właściwie jeden problem, program otwierał mi się na całym ekranie, zasłaniając forum i tym samym kasował napisanego wcześniej posta. W końcu wpadłam na pomysł

kliknęłam prawym klawiszem myszy i wybrałam z okienka
Otwórz w nowym oknie . Pojawił się Imageshack, podobnie jak Fotosik

dalej to już wiesz. Wydaje mi się, że problem kopiowania linku, to tylko dokładne

zazanaczenie każdego znaku. Najczęściej"gubi się" pierwszy nawias.
Aktualne zdjęcie Buszu z poprzedniego postu
Kasiu indygowiec zaczyna jeszcze później, niż miłorząb. W dodatku wygląda na nieżywego, a gałązki łamią się, jakby były uschnięte.
Chyba trochę będzie Ci żal krzewów

masz już takie dorodne egzemplarze. Wszystkie zostawisz?
W maju będziesz już w nowym miejscu?
Tadek ja mam zdecydowaną większość lilii z Lilypolu. Pierwsza partia będzie zaliczać u mnie trzeci sezon. Mam te lilie wszędzie, dużo miejsca nie zajmują, a wyglądają atrakcyjnie podczas kwitnienia, no i jeszcze pachną niesamowicie

Teraz dokupiłam kilka pełnych i Big Brother i już chyba spasuję.
Fabiola a czego bym jeszcze nie chciała? Na krzewy miejsca brak, ale wciąż kombinuję, gdzie można by dosadzić jakieś róże. Ciągle trafiam na odmiany, którym trudno się oprzeć.
Nela miłorząb jest trochę wyższy ode mnie, więc między byliny u Ciebie może dałoby się go wcisnąć?
Jaka tam ze mnie kolekcjonerka ? Kupowałam wszystko, co mi się podobało, zresztą sama znasz tę nierozsądną chęć posiadania

Coś tam zostaje, sto razy przesadzane

reszta wędruje do dobrych ludzi.