W.o...Psach 4cz. (2007.10 - 2008.05)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p
Od: 8 sty 2008, o 08:49
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Agniesiu,bardzo dziękuję :D .
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26

Post »

sonia pisze:Anoli widocznie Zuzia lubi jak jest symetrycznie ;:109
Coś w tym jest...Lubbi też jak wszystko jest gładkie, jak wystaje niteczka, nawet milimetrowa, to zacznie skubać co by to nie było, a jak zacznie skubać to zje. To samo z zadzirkiem na ścianie:(
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p

Post »

Ilonko widzisz,jaką porządnicką psinę masz-moja Herunia za młodu wszystkie firanki nam z okien zrywała :oops: .No bo świat jej chyba zasłaniały za bardzo :D
Pozdrawiam,Kinga.
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 paź 2007, o 09:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

a ja myślałąm że tylko mój szirek taki drab

w kuchni gdzie przebywa jak zostaje sam nie ma prawa być firanki dłuższej jak 40 cm (taka do klamki była za długa bo po łebku go smyrała)
obrus na stole też się nie podoba

a te gąbki na zlewie zawsze jakoś tak niepoukładane i psina musi porządkować ząbkami

że nie wspomne i wszelkiego rodzaju ścierkach, drewnianych lyżkach tudzież innych innościach....
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

U nas koszmarem jest jej zostawianie samej, bo Skandal bawić się z nią nie chce i się nudzi. A jak się nudzi, to... Wszystkiego się szybko uczy, tylko nie tego, że nie wolno psuć. Muszę kupić do kuchni blokadki na szafki, takie jak dla dzieci, ech...
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

ja mam gustowne zamki na drzwiczkach szafek kuchennych
takie zasuwki metalowe

tyle że mój szafek sam nie otwiera - jedynie jak się położy i runie na nie cielskiem to moze przypadkiem otworzyć - a wtedy droga do raju wolna

kiedyś miałam całą rolkę worków na śmieci w drobny mak poszarpaną

podklejki na nogach stołków to na bieżąco doklejam w ilościach hurtowych - fajnie się to zgryza jak już stołek się przypadkiem wywróci przy schodzeniu łapami z parapetu

a w razie co rączki od lodówki też odkręciłam hi hi hi

jak wyczuł że jego papu na śniadanko się chowa do łazienki (w lodówce micha się nei zmieści) to obgryzł drzwi - fakt moj błąd - nie były zabezpieczone listwą po przycięciu

ogólnie to kochane psisko i do roczku juz blizej niż dalej mam nadzieje że zgrzecznieje i pojmie pewne rzeczy
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Też mam nadzieję, że z wiekiem część pomysłów jej przejdzie. Ona szafki otwiera celowo, lodówki na szczęście nie. I muszę pamiętać, żeby ze stołu przed wyjściem wszystko zabrać i z szafek schować - z blatu. Lubi na przykład dopić po nas herbatkę, a po co ma się marnować. Przyprawy jakieś skonsumować - bo jej to takie niedobre jedzenie, bez czosnku, cebuli...Surowe ziemniaki zamykam w szafce na górze, cebulę, suche bułki (do starcia), owoce też.
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p

Post »

Agnieszko nie byłabym taka pewna-moja siostra ma dwuletniego owczarka niemieckiego i figlarz z niego ciągle.A z oczek to mu taki lisek-chytrusek wygląda.Ilonko,a Ty mądra psinę masz-widzisz,jak dba o panią,żeby nic się nie zmarnowało i w domku ładnie było? :D :D :D
Pozdrawiam,Kinga.
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

no mój też to z troski robi ....
sprząta dokładnie jakby pani coś zapomniała hi hi

ale zauważyłam, że coraz więcej śpi
śpioch niesamowity
ale czujny śpioch
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mądrą psinę...gadzinę :D Jak zjadła połowę słoiczka kawy rozpuszczalnej to myślałam, że kogoś zastrzelę - siebie albo ją. Dobrze, że śpi mężnieje. Zuzka mało śpi, kładzie się na pięć minut i już bateryjki doładowane i można dalej szaleć. Oczywiście jak paniusia w domu, to nie broję, bo po co - jeszcze gazetą można dostać. Nie lubię jej karcić, ale często krzyk lub klaps gazeta to jedyne wyjście. Ma chyba psie adhd, bo kiepsko u niej z koncentracją. Jest lepeiej niż kiedys, ale jeszcze nie całkiem dobrze. Jak miała trzy miesiące, na polecenie daj łapę, potrafiła podnieść obie i za przeproszeniem paść na mordkę... :lol:
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

mój na razie jedyne co zeżarł to foliowe osłonki z parówek i dwa wbite zęby w butelke z mydłem w płynie - ale chyba mydło nie smakowało bo zostawił

lubi szarpać, i gryzie jak wariat swoje plastikowe butelki i patyczki
jak sobie z ogrodu przyniesie jakiś patyk to go okoruje ząbkami dokładnie - a pani lata z miotłą i cieszy się ze bawi sie patyczkiem hi hi hi

a zabawa plastikową butelką to cały spektakl :lol:

co do brojenia.... no on przecież nie broi tylko się grzecznie bawi żeby czas sonbie jakoś wypełnić
- przecież pani nie mówiła że to czerwone na szafce to jest na sztućce a nie do podrzucania po kuchni

a ścierki tak się fajnie szarpie

jak jestem w domu to chodzi jak aniołek i jedyne co może zbroić to zwalić coś swoją puszystą kitą która jest na wysokości blatu ławy
Awatar użytkownika
eleka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 kwie 2007, o 20:15

Post »

Dziewczyny, jednak wszystkie nasze pieski są najwspanialsze.Każdy na swój uroczy i niepowtarzalny sposób.
Antosiu, Tobie muszę szczególnie gorąco podziękować za relację poród- połóg.
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p

Post »

Eleka nie ma za co-mam nadzieje,że pomogłam :D .A na kiedy "ten"dzień wyznaczono?

Eleka tak się Nesce przygladałam-śliczna psina :D
Pozdrawiam,Kinga.
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p

Post »

Antosiu, połączyłam dwa posty. Pisz proszę w jednym poście, zamiast kilka jeden pod drugim w tak niewielkim odstępie czasu. Dziękuję. Nalewka
Pozdrawiam,Kinga.
Awatar użytkownika
eleka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 kwie 2007, o 20:15

Post »

Antosiu, faktycznie muszę się z Tobą zgodzić.Neska jest urocza, mądra i kochająca.Delikatna, jak to kobieta i ..zresztą wiesz, każdy o swoim pupilku mówi to samo.
A rozwiązanie ciąży to już na dniach, myślę że do 3 dni i będzie po wszystkim.
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”