Witam!
Tula- wielkie dzięki za wyjaśnienie ja jako pierwszy raz w tym roku musiałam zrozumieć i odróżnic własćie te liścienie od liści.
Ty mi to tak jasno wytłumaczyłaś że wreszcie zajażyłam różnicę, stokroć dzięki!!!
Właśnie o takiej składanej szklarence pisałam, nie umiem jeszcze wklejać zdjęć wiec chyba wcześniej się nie zrozumieliśmy. Nieważne- otóż ja właśnie mam taką na parapecie sprawdza się super jak jest zimno lub do samego zkiełkowania zamykasz folię a jak jest za ciepło otwierasz lub całkiem zdejmujesz, są 3 półki a mąż za pomocą rurek z pcv do wody (idealnie pasują taka sama średnica rurki) dorobił mi jeszcze na samej górze 4 półkę. No i teraz hit- takimi rurkami da się regulować również wysokość, odstęp między półkami, zastępując orginalne krótkie rurki, rurkami pcv takiej długości (w tym przypadku wysokości) jaką potrzebujemy!!!
Na prawdę polecam!!!
Moją kupiłam w Biedronce w ubiegłym roku normalna cena coś ok 60 zł, ja kupiłam póżniej, po sezonie na wyprzedaży i zapłaciłam uwaga 25 zł!!!!!!
W Kauflandzie i gazetkach Praktikera widziałam w tamtym roku takie ok 100 zł ale teraz....?