Miałam też dokładne zapiski w komputerze: kiedy kupione, od kogo, ile kłów, ile przyrosło itp., ale komp je zeżarł w podczas awarii

Mam teraz nowe notatki (też w kompie), ale wszystkich starych nie udało mi przypomnieć, w związku z tym czasami okazuje się, że mam jakąś hostę, której myślałam, że nie mam

A poza tym mam tysiące kartek, karteczek i karteluszków z zapiskami, co bym chciała jeszcze kupić. I dobrze, że mi giną często, bo tym samym ilość chciejstw trochę się zmniejsza, bo zapominam, co tak bardzo chciałam...
A przy okazji, mam pytanie do zielono mi. Jolu, dojrzałam w Twoim zeszyciku "Fan Dance od asiagaw ..." Czy kupowałaś już od niej wcześniej? Czy to ryzyk fizyk, tak jak ja?

) no i wniosłam też z ogrodu parę doniczek ...... i mordowałam je.....
 ) no i wniosłam też z ogrodu parę doniczek ...... i mordowałam je.....    

Właśnie się zastanawiam, gdzie wsadziłam Elvis Lives i nie mogę sobie za nic przypomnieć
  Właśnie się zastanawiam, gdzie wsadziłam Elvis Lives i nie mogę sobie za nic przypomnieć  

Już widzę te równe tabelki, kolorowe zakreślenia, symbole, cyferki... Och, uwielbiam robić notatki.
 Już widzę te równe tabelki, kolorowe zakreślenia, symbole, cyferki... Och, uwielbiam robić notatki.   Ochoczo się za taki zeszycik zabiorę, tym bardziej że to mój pierwszy rok z hostami i ogrodem, więc jeszcze niczego nie straciłam. A ponieważ ogród mam niewielki, będzie to raczej katalog dotyczący wszystkiego, co u mnie rośnie, muszę tylko pozbierać wszelkie mapki i zapiski porobione w różnych przypadkowych miejscach.
 Ochoczo się za taki zeszycik zabiorę, tym bardziej że to mój pierwszy rok z hostami i ogrodem, więc jeszcze niczego nie straciłam. A ponieważ ogród mam niewielki, będzie to raczej katalog dotyczący wszystkiego, co u mnie rośnie, muszę tylko pozbierać wszelkie mapki i zapiski porobione w różnych przypadkowych miejscach.   Aż trudno uwierzyć, zwłaszcza komuś, kto:
 Aż trudno uwierzyć, zwłaszcza komuś, kto:

Patrzę - Friends - w notatkach jest, w liście zakupionych jest, a na tegorocznych zdjęciach i w ogrodzie brak! Otworzyłam folder ze starszymi fotkami - obecna! Zlokalizowałam jej położenie ( GPS
 Patrzę - Friends - w notatkach jest, w liście zakupionych jest, a na tegorocznych zdjęciach i w ogrodzie brak! Otworzyłam folder ze starszymi fotkami - obecna! Zlokalizowałam jej położenie ( GPS   Tak biedaczka usiłowała walczyć o życie! I jak tu nie uwielbiać tych roślin.
  Tak biedaczka usiłowała walczyć o życie! I jak tu nie uwielbiać tych roślin.

.
 .