Ja coś napiszę ale proszę tego nie brać jako pewnik i rozwiązanie Pani problemów, ponieważ to tylko sugestia i nie wiem czy dobra. Niech inni się wypowiedzą nt. tego co ja tutaj zaraz napiszę. Może to jest jakieś rozwiązanie.
Kto ma lepsze rozwiązanie niech pisze.
Ja nie mam domku na ROD, więc nie wiem jakie trzeba wymogi spełniać. Pewnie domek musi być solidny np. ze względu na złodziei albo inne cuda niewidy naturalne.
Mój pomysł to kupić kilka płyt OSB w markecie. Wymiary płyty to pewnie 2,5m x 1,25m i grubość 10-12mm kosztuje około 50-60zł sztuka.
Jakby Pani kupiła 17-18 takich płyt plus profile drewniane na szkielet konstrukcji i klamry metalowe jako łączniki to udało by się postawić domek o wym. 2,5m na 2,5m na 2,5m. z dachem o wym. np. 3,5m x 3,5m (Z okapem).
Taki domek należało by też czymś zaizolować przed deszczem. i myślę, że zwykła papa była by ok. Można by tez było nakleić płyty styropianowe ale to już większy wydatek.
Postawienie takiego domku nie zajęłoby dużo czasu. Gdyby jakiś facet miał czas to by to Pani złożył w jeden dzień. Płyty docinają na miejscu według wymiarów jakie sobie Pani za życzy. Zostałby tylko montaż szkieletu z profili drewnianych i skręcenie konstrukcji.
Domek schemat
Domek schemat + umeblowanie