Cieszę się, że już jesteś, bo bardzo lubię Twój ogród
 Zdjęcia śliczne, od razu humor się poprawia!!
  Zdjęcia śliczne, od razu humor się poprawia!!Czy hortensja dębolistna bez problemu zimuje?

Ale ja rzucam temat i nie dyskutuję ,za jakiś czas temat wraca spokojnie
 Ale ja rzucam temat i nie dyskutuję ,za jakiś czas temat wraca spokojnie   Śliczna hortensja dębolistna
 Śliczna hortensja dębolistna   A tutaj masz link, to jest twoja
 A tutaj masz link, to jest twoja  
  Ponadto jestem uparta i konsekwentnie dążę do celu. Dziękuję za link, zaraz zajrzę.
 Ponadto jestem uparta i konsekwentnie dążę do celu. Dziękuję za link, zaraz zajrzę.  Miłego dnia Ci życzę.
  Miłego dnia Ci życzę.   

odpukać moje margarytki rozrastają się i żadne mszyce je nie atakują. Natomiast Rh złapał choróbsko i niestety nie uratował się!
 odpukać moje margarytki rozrastają się i żadne mszyce je nie atakują. Natomiast Rh złapał choróbsko i niestety nie uratował się!  Mało tego posadziłam kolejny nowy w to miejsce i również padł!
 Mało tego posadziłam kolejny nowy w to miejsce i również padł!  Na razie ,,wyleczyłam" się z Rh i niestety mogę cieszyć oko w ogrodach forumków. Może kiedyś znowu zaryzykuję, ale muszę odczekać.
  Na razie ,,wyleczyłam" się z Rh i niestety mogę cieszyć oko w ogrodach forumków. Może kiedyś znowu zaryzykuję, ale muszę odczekać.

ciężko te dwa ogrody obejrzeć a co dopiero obrobić
  ciężko te dwa ogrody obejrzeć a co dopiero obrobić  Ale może Tobie pomagają jakieś dobre duchy?
  Ale może Tobie pomagają jakieś dobre duchy? 

pewnie tak zrobię. Posadzę Rh na drugiej działce! Mam odpowiednie miejsce za domkiem -wystawa wschodnio-północna. Zawsze mi się podobały i chciałabym mieć Rh u siebie! Marzy mi się duży okaz!
  pewnie tak zrobię. Posadzę Rh na drugiej działce! Mam odpowiednie miejsce za domkiem -wystawa wschodnio-północna. Zawsze mi się podobały i chciałabym mieć Rh u siebie! Marzy mi się duży okaz!  
  z niecierpliwością na wiosnę, bo zima dala się we znaki i mam już jej dość! Może letnie wspomnienia trochę ukoją zimową bezczynność ogrodową!
  z niecierpliwością na wiosnę, bo zima dala się we znaki i mam już jej dość! Może letnie wspomnienia trochę ukoją zimową bezczynność ogrodową! i dziękuję za miłe słowa!
  i dziękuję za miłe słowa!  Te rośliny rosną jakieś 6-7 lat, dokładnie nie pamiętam. Wiesz, ja mam manię przesadzania, więc ciągle coś zmieniam! Ta ściana zieleni już ma tak zostać, bo daje zasłonę od sąsiada i trochę intymności. Działkę mamy ponad 10 lat więc już rośliny się rozrosły i teraz niektóre trzeba wycinać. Obie działeczki są wyjazdowe! Jedna i druga 12- 13 km od domu. Obie w ładnym miejscu.  Alu a co u Ciebie? Mam tyły na forum, więc jeszcze nie dotarłam do Ciebie.
  Te rośliny rosną jakieś 6-7 lat, dokładnie nie pamiętam. Wiesz, ja mam manię przesadzania, więc ciągle coś zmieniam! Ta ściana zieleni już ma tak zostać, bo daje zasłonę od sąsiada i trochę intymności. Działkę mamy ponad 10 lat więc już rośliny się rozrosły i teraz niektóre trzeba wycinać. Obie działeczki są wyjazdowe! Jedna i druga 12- 13 km od domu. Obie w ładnym miejscu.  Alu a co u Ciebie? Mam tyły na forum, więc jeszcze nie dotarłam do Ciebie. Cieszę się, że zainteresowałaś się moimi poczynaniami! Było ciężko, ale teraz będę tylko wypoczywać!
 Cieszę się, że zainteresowałaś się moimi poczynaniami! Było ciężko, ale teraz będę tylko wypoczywać!  staram się robić takie nasadzenia, żeby spokojnie doglądać ogród. Już mam trochę doświadczenia i wiem, ze muszę z pokorą sadzić też takie rośliny, które tolerują ubogą glebę i suszę(to na drugiej- na niej  nie jestem codziennie).  Na pierwszej spędzam dużo czasu i mieszkam jak tylko mogę. Zapraszam zaglądaj do mnie jeszcze.
 staram się robić takie nasadzenia, żeby spokojnie doglądać ogród. Już mam trochę doświadczenia i wiem, ze muszę z pokorą sadzić też takie rośliny, które tolerują ubogą glebę i suszę(to na drugiej- na niej  nie jestem codziennie).  Na pierwszej spędzam dużo czasu i mieszkam jak tylko mogę. Zapraszam zaglądaj do mnie jeszcze. 

Może uda mi się jeszcze uratować złamaną gałązkę?
  Może uda mi się jeszcze uratować złamaną gałązkę?