Krysiu witaj serdecznie
Jestem z Chorzowa-czyli tez Ślązaczka

Ogródek w ROD zakupiliśmy w grudniu 2010 i jestem całkowicie poczatkującym działkowiczem.Nie mam jeszcze swojego watku ponieważ nie jestem jeszcze posiadaczką żadnych zdjęć swojego ogródka.
Jak na razie to tylko podglądam i podczytuję wątki od innych i uczę się pomalutku poznawania nazw roślin.
Jak weszłam na Twój wątek i pooglądałam jakie u Ciebie piekne przemiany to aż mi dech zaparło
Masz PRZEPIĘKNĄ działeczkę,a jeżeli chodzi o altankę to jest cudowna,odnowiona ze smakiem i ogromną dbalością.
Moja altanka na dzialce nadaje się też do remontu i to generalnego

trzeba praktycznie wszystko zrobić od nowa.I tu mam do Ciebie pytanie:czy duzo Was wyszło to ocieplenie altanki steropianem i w jaki sposób robiliście pokrycie dachowe?Jeżeli oczywiście możesz to napisz mi ile Cię kosztowalo ogólnie odnowienie altanki(oprócz wyposażenia wnętrza oczywiście,bo to masz jak w bajce i z pewnościa kosztowało bardzo duzo).Jeżeli będziesz mogła mi napisać,a nie chcesz na forum to możesz mi wysłać wiadomośc na PW.Przepraszam,że tak dopytuję,ale mnie tez czeka taki remont ale niestety mam ograniczone fundusze i chciałabym sie dowiedzieć czy w ogóle zaczynać coś robić-po prostu czy mi wystarczy kasy.
Pozdrawiam