w dowodzie mam 166 ale praktycznie mam 163

Tulo, masz 100% rację. Od kiedy mój Piotrek jest "na Dukanie" (luty'10) i ładnie schudł, a ja przytyłam ok 8 kg. Na dzień dzisiejszy mam 58kg przy 167cm i choć wiem, że wiele osób chciałoby mieć BMI jak moje, to ja źle się czuję. Najgorzej, gdy z ledwością dopinam dżinsyTula pisze:Każdy ma jakiś swój nadprogramowy bagaż i wiem, że dodatkowe 5 kg może tak samo przeszkadzać jak dodatkowe 35.
Ja też mam wrażenie, że poprawiła mi się cera...spore ilości wody wypłukują toksyny i to pewnie dzięki niej. To samo jeśli chodzi o cellulitis - zasługa wody. Ja dodatkowo robię masaże z balsamów lub żeli ujędrniających i raz na jakiś czas peeling z kawy - pomaga.Tula pisze:A wiecie, co zauważyłam ? POPRAWIŁA mi się cera. I to wyraźnie. Ma taki hmmm żywszy, zdrowszy kolor. Jakbym wypoczęta była, a ja od prawie dwóch lat nie wyspałam się ani razu. I mam wrażenie, że cellulitis na udach znika... Nigdy nie był dużym problemem, ale jakiś tam był. A teraz jakby mniej. Czyżby to był wpływ 3 litrów wody dziennie ? W każdym razie pozytywnie jest !