Storczyki Katarzynki

Zablokowany
Awatar użytkownika
kasiunieczka_32
1000p
1000p
Od: 19 maja 2010, o 08:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Storczyki Katarzynki

Post »

Kasiu przepięknie rozkwitł Twój Mini Mark a nowy nabytek ma niezwykle oryginalny kolor - bardzo mi się podoba :P
katarzynka575
1000p
1000p
Od: 15 mar 2010, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dziękuję Kasiu ;:196
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 maja 2010, o 19:30
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ja ostatnio robię tak jak robiliśmy to z synem jak był mały na stoisko z zabawkami zawsze trzeba było iść on popatrzył podotykał i odchodziliśmy bez marudzenia. Ja teraz robię tak samo idę popatrzę i musi mi to starczyć :wink: choć gdybym spotkała jakąś perełkę to nie wiem jak by się to skończyło :;230
Jak na razie dzielnie sobie radzę od chyba listopada ;:224
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

Arletko to jest metoda :idea: ale dla pewności ten spacer musiałby odbywać się bez żadnej kasy tak na wszelki wypadek, bo to zawsze kusi i nęci .No a przecież wiadomo że jak człowiek tak tylko pójdzie zobaczyć, to właśnie wtedy coś super się spotka :shock: Lepiej dmuchać na zimne i odpuścić sobie to tak jak z innymi nałogami :roll:
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No ja mam silną wolę jak sobie coś postanowię :roll: tak było z rzucaniem ;:209 postanowiłam i z dnia na dzień rzuciłam a miałam jeszcze w domu kilka paczek, syn mówi wywal to żeby Cię nie kusiło a ja mu na to że niech leżą, nie sztuka nie palić jak się nie ma co ale patrzeć na nie i nie zapalić :wink:
Jak na razie minęło 1,5 roku i wcale mnie nie ciągnie i jak pomyślę że za dwie paczki to mam całkiem fajnego storczyka to utwierdzam się w tym co robię :D Tylko te kilka kilogramów jakie mi przybyło troszkę mnie denerwuje ;:223 ale z tym też sobie poradzę jak się cieplej zrobi :wink:

Leszku Vandzię dostałam to się nie liczy :;230
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

No nie mogę z Wami :;230
To jest moje postanowienie noworoczne moje cudo jest na rozpoczęcie roku a sabotek już na zakończenie :;230 Teraz odkładam na nowe osłonki bo ze starych już sporo storczyków powyrastało np. wczorajszy zakup poszedł do dużo większej doniczki i dla niego nie miałam osłonki musiałam pożyczyć od innego storczyka więc muszę odkupić i oddać temu któremu zabrałam :roll:
Arletko masz silną wole ;:63 ja też ,też rzuciłam fajki co prawda dopiero za trzecim razem ale udało mi się.Ostatnie postanowienie i rzuciłam z dnia na dzień nie palę już z 15lat ,także jakbyście przejrzeli mój wątek od początku, ale Wam tego zaoszczędzę teraz jest właśnie trzeci raz jak postanawiam skończyć z zakupami storczyków ,no chyba żeby prezencik ale to się nie liczy ;:224 :;230 Lesiu masz rację że z lasu można przynieść np. kleszcza ale i tak wolę chodzić po lesie przynajmniej głowa nie boli od tych emocji
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wiecie co ale wpadłam na genialny pomysł :tan
Te dostane to się nie liczą do odwyku prawda? To ja sobie tak pomyślałam jak tu dotrzymać danego sobie słowa a żeby kolekcja jednak się powiększała :heja Ja kupię jakiegoś storczyka i wyślę do Kasi (adres już mam :wink: ) Kasia coś kupi - nie dla siebie tylko na prezent i wyśle do Leszka ... Leszek jeszcze komuś no i może po drodze ktoś się zlituje i do mnie coś podeśle :wink: :;230
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
goskle
500p
500p
Od: 18 sie 2010, o 23:50

Post »

arlet3 świetny plan :;230 nie kupujecie, bo nie macie miejsca, ale jak ktoś Wam coś prześlę, to przecież miejsce znaleźć się musi ;:224 GENIALNE ;:108
Pozdrawiam
Gosia
moje storczysie
Awatar użytkownika
*Kasia
500p
500p
Od: 27 sie 2009, o 09:28

Post »

Kasiu ja już czekam na zdjęcia Twoich parapetów :wit .
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

;:112 ;:112 ;:112 ;:112 jak ja Was lubię zawsze mi humor poprawicie ,prawie się popłakałam (oczywiście z radości)takie macie świetne pomysły .To kiedy ta poczta zaczyna działać ,kup i prześlij ,to ma być taki łańcuszek storczykowy :;230
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

Obrazek
Obiecane zdjęcie wszystkich storczyków kwitnących i najważniejszy biało-czarny :D Obrazek
Robione niedawno u mnie dzisiaj pogoda taka sobie :roll:
ObrazekTu Białasek ,Pechowiec i bliźniaki .widzicie pierwszy pączek wreszcie się otwiera :D
ObrazekTu cała reszta i o tym właśnie wczoraj pisałam .Ścisk i tłok jedne kwitki przytłaczają swoją urodą drugie
ObrazekI na to całe towarzystwo z półki spogląda Mark
Te tutaj są doświetlane a w sypialence stoją niektóre zielone które się już tu nie mieszczą.Muszę jeszcze kawałek wykombinować dla sabotka na którego czekam .Mam nadzieje ze jutro będzie już u mnie :D
Awatar użytkownika
darek p
500p
500p
Od: 11 lip 2010, o 23:53

Post »

Ładne zdjęcia i faktycznie spory tłok,ale tam gdzie siedzi kicia jest chyba jeszcze trochę wolnego miejsca :wink: .
moje storczyki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=38721" onclick="window.open(this.href);return false;
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

Oj Dareczku ale to miejsca jest zarezerwowanie dla tego storczyka :wink: To jest punkt widokowy ,tu się można przyczaić, ptaszki wtedy nie widzą .Wiesz co by się działo jakbym zabrała je dla innych , nawet nie chcę myśleć .
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

Leszku dziękuję, ale zobaczymy czy cały rok będę miała kwitnące parapety choćby pojedynczymi kwiatami .Zielone stoją w chłodniejszym pomieszczeniu więc może to je zmotywuje do wypuszczenia pędów i może się uda :D
Awatar użytkownika
Uni57
ZBANOWANY
Od: 12 maja 2010, o 14:56

Post »

Ale żeście plan uknuli, może i ja się dołączę? :;230 Kasiu, piekne masz te zdjęcia kwiatków, a ten białoróżowy nowy jest boski! :shock:
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”