Storczyki Katarzynki
- kasiunieczka_32
- 1000p
- Od: 19 maja 2010, o 08:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Storczyki Katarzynki
Kasiu przepięknie rozkwitł Twój Mini Mark a nowy nabytek ma niezwykle oryginalny kolor - bardzo mi się podoba :P
-
- 1000p
- Od: 15 mar 2010, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziękuję Kasiu 

- arlet3
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja ostatnio robię tak jak robiliśmy to z synem jak był mały na stoisko z zabawkami zawsze trzeba było iść on popatrzył podotykał i odchodziliśmy bez marudzenia. Ja teraz robię tak samo idę popatrzę i musi mi to starczyć
choć gdybym spotkała jakąś perełkę to nie wiem jak by się to skończyło
Jak na razie dzielnie sobie radzę od chyba listopada

Jak na razie dzielnie sobie radzę od chyba listopada

-
- 1000p
Arletko to jest metoda
ale dla pewności ten spacer musiałby odbywać się bez żadnej kasy tak na wszelki wypadek, bo to zawsze kusi i nęci .No a przecież wiadomo że jak człowiek tak tylko pójdzie zobaczyć, to właśnie wtedy coś super się spotka
Lepiej dmuchać na zimne i odpuścić sobie to tak jak z innymi nałogami 

- arlet3
No ja mam silną wolę jak sobie coś postanowię
tak było z rzucaniem
postanowiłam i z dnia na dzień rzuciłam a miałam jeszcze w domu kilka paczek, syn mówi wywal to żeby Cię nie kusiło a ja mu na to że niech leżą, nie sztuka nie palić jak się nie ma co ale patrzeć na nie i nie zapalić
Jak na razie minęło 1,5 roku i wcale mnie nie ciągnie i jak pomyślę że za dwie paczki to mam całkiem fajnego storczyka to utwierdzam się w tym co robię
Tylko te kilka kilogramów jakie mi przybyło troszkę mnie denerwuje
ale z tym też sobie poradzę jak się cieplej zrobi 
Leszku Vandzię dostałam to się nie liczy

Jak na razie minęło 1,5 roku i wcale mnie nie ciągnie i jak pomyślę że za dwie paczki to mam całkiem fajnego storczyka to utwierdzam się w tym co robię

Leszku Vandzię dostałam to się nie liczy

-
- 1000p
No nie mogę z Wami
To jest moje postanowienie noworoczne moje cudo jest na rozpoczęcie roku a sabotek już na zakończenie
Teraz odkładam na nowe osłonki bo ze starych już sporo storczyków powyrastało np. wczorajszy zakup poszedł do dużo większej doniczki i dla niego nie miałam osłonki musiałam pożyczyć od innego storczyka więc muszę odkupić i oddać temu któremu zabrałam
Arletko masz silną wole
ja też ,też rzuciłam fajki co prawda dopiero za trzecim razem ale udało mi się.Ostatnie postanowienie i rzuciłam z dnia na dzień nie palę już z 15lat ,także jakbyście przejrzeli mój wątek od początku, ale Wam tego zaoszczędzę teraz jest właśnie trzeci raz jak postanawiam skończyć z zakupami storczyków ,no chyba żeby prezencik ale to się nie liczy
Lesiu masz rację że z lasu można przynieść np. kleszcza ale i tak wolę chodzić po lesie przynajmniej głowa nie boli od tych emocji

To jest moje postanowienie noworoczne moje cudo jest na rozpoczęcie roku a sabotek już na zakończenie

Arletko masz silną wole

- arlet3
Wiecie co ale wpadłam na genialny pomysł
Te dostane to się nie liczą do odwyku prawda? To ja sobie tak pomyślałam jak tu dotrzymać danego sobie słowa a żeby kolekcja jednak się powiększała
Ja kupię jakiegoś storczyka i wyślę do Kasi (adres już mam
) Kasia coś kupi - nie dla siebie tylko na prezent i wyśle do Leszka ... Leszek jeszcze komuś no i może po drodze ktoś się zlituje i do mnie coś podeśle

Te dostane to się nie liczą do odwyku prawda? To ja sobie tak pomyślałam jak tu dotrzymać danego sobie słowa a żeby kolekcja jednak się powiększała

arlet3 świetny plan
nie kupujecie, bo nie macie miejsca, ale jak ktoś Wam coś prześlę, to przecież miejsce znaleźć się musi
GENIALNE 

Kasiu ja już czekam na zdjęcia Twoich parapetów
.

-
- 1000p

-
- 1000p

Obiecane zdjęcie wszystkich storczyków kwitnących i najważniejszy biało-czarny

Robione niedawno u mnie dzisiaj pogoda taka sobie

Te tutaj są doświetlane a w sypialence stoją niektóre zielone które się już tu nie mieszczą.Muszę jeszcze kawałek wykombinować dla sabotka na którego czekam .Mam nadzieje ze jutro będzie już u mnie

- darek p
- 500p
- Od: 11 lip 2010, o 23:53
Ładne zdjęcia i faktycznie spory tłok,ale tam gdzie siedzi kicia jest chyba jeszcze trochę wolnego miejsca
.

moje storczyki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=38721" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- 1000p
Oj Dareczku ale to miejsca jest zarezerwowanie dla tego storczyka
To jest punkt widokowy ,tu się można przyczaić, ptaszki wtedy nie widzą .Wiesz co by się działo jakbym zabrała je dla innych , nawet nie chcę myśleć .

-
- 1000p
Leszku dziękuję, ale zobaczymy czy cały rok będę miała kwitnące parapety choćby pojedynczymi kwiatami .Zielone stoją w chłodniejszym pomieszczeniu więc może to je zmotywuje do wypuszczenia pędów i może się uda 

- Uni57
- ZBANOWANY
- Od: 12 maja 2010, o 14:56
Ale żeście plan uknuli, może i ja się dołączę?
Kasiu, piekne masz te zdjęcia kwiatków, a ten białoróżowy nowy jest boski!