Adrianko jesteś przemiłą dziewczyną, dziękuję. Sadzenie w grupach jakoś samo wyszło. Początkowo sadziłam jak popadło jednak małe kwiaty traciły na wyglądzie wśród dużych, zaczęłam "układać" małe, średnie i duże żeby jedne drugich nie zasłaniały. Co do twojego ogrodu, jest przepiękny wręcz bajkowy, tylko podziwiać.
Krysiu żeby się spełniły twoje pogodowe przewidywania moglibyśmy o wiele wcześniej podziwiać nasze roślinki. Dziękuję za miłe słowa.
Agusiu nie tak długo będziesz musiała czekać na floksy, one szybko się rozrastają a kolor mają rzeczywiście piękny.
Adamie dawno cię nie było, tym bardziej miło, że odwiedziłeś mnie, za tyle miłych i pochlebnych słów pięknie dziękuję. Chyba przeceniasz moje umiejętności, w ogrodzie wiele dzieje się przypadkowo. Prawie wszystkie kwiaty to byliny i gdy raz się je posadzi to przez wiele lat jest spokój. Starałam się jedynie dobrać kwiaty, które będą kwitły systematycznie do zimy. Co do zdjęć to różnie wychodzą, czasem udają się. Pytasz o nazwę roślinki, to jest zatrwian szerokolistny, ładny delikatny kwiatek.
Gabuniu miło cię powitać bo długo nie odwiedzałaś mnie, za tak miłe słowa serdecznie dziękuję. O twoim ogrodzie mogę powiedzieć to samo, ile masz pięknych i mało spotykanych kwiatów, które mnie się podobają, ogród pięknie urządzony. To już chyba tak jest, że u innych bardziej nam się podoba. Za życzenia dziękuję, tobie również życzę szczęśliwego i najpiękniejszego Nowego Roku.