Ogródek Doroty - dodad cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Tamaryszek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2009, o 20:55
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek Doroty - dodad cz.3

Post »

Witaj Dorotko ! Przez święta zapomniałam, jak pięknie jest w Waszych ogrodach i dziś od rana sobie przypominam... Oj, westchnęłam dziś parę razy u Ciebie...! Choćby ten niesamowity zachód słońca...Albo wiosenne wspomnienie host...O różnych ujęciach oczka nie wspomnę ! Fajnie ,że jego zdjęcie będzie w kalendarzu. ( a propos - czy już dostałaś kalendarz? ja nie)
Pozdrawiam , Tamaryszek
Mój świat --- Wizytówka
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dorotko wpadlam do Ciebie zachwycić się kalendarzową fotką oczka ;:63 Bardzo się ucieszyłam, podobnie, jak Izka ;:196
Niezły czad był w takim razie, u mnie też kolędowanie do późna, a potem fajerwerki i tańce, no .... ale to już drugi dzien świąt był przecież :;230 :;230 :;230 wszak po pierwszej w nocy :lol:
goryczka143
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 21 sie 2009, o 20:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

WITAJ DOROTKO
Dawno u Ciebie nie byłam ale już to naprawiam. Piękne zdjęcia wiosennych roślin.
Pierwiosnki kuliste super. A ta delosperma kwitnie bardzo obficie ;:138 ;:138
vita
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 sie 2009, o 20:08

Post »

Też odliczam już dni do wiosny! Dzisiaj nawet zajrzałam do OBI...NIC! No, dwie zabiedzone escheverie jedynie :(
Forumowy kalendarz wisi na ścianie....tak mi się podoba oczko wodne, że chyba nie przełożę karty na luty :;230
Pozdrawiam, Wiktoria

Tak to się plecie...
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

witam poswiatecznie :wit
wkładaj Dorotko te wiosenne fotki , zima znowu scisneła okrutnica :twisted:
Trzeba ja przegonić ,chociazby na forum ;:108

pozdrawiam Dorota (w srodku wiosennie :;230 )
alinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2010, o 19:11

Post »

witam koleżankę poświątecznie .jak tam brzuszek -wytrzymał.ale może pomagałaś kolędować mężowi to zawsze coś się spali kalorii.dość długo sobie musiałam odpuścić z forum ,ale w nadrabianiu jestem najpierw u ciebie a ty jak zwykle serwujesz cacka

BYLE DO WIOSNY-ALINA
Awatar użytkownika
dodad
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2009, o 18:22

Post »

Wando, ja co roku zarzekam sie, ze nic nie sieję i mam nadzieję, że chociaż teraz uda mi sie w tym wytrwać. W mieszkaniu za ciepło a całe sutereny zastawione zimującymi tarasowymi. Ale jak znam zycie (i siebie) pewnie jakaś doniczka z siewkami sie pojawi.
Kamyk, witaj :wit cieszy mnie, że ci się podoba w moim ogrodzie. Zapraszam.
Wiesiu, jak dla mnie zimy już dosyć było, ale z drugiej strony sesja się zbliża a jak zimno to człowieka nie ciągnie z domu. Zresztą dzieci niedługo zaczną ferie to niech się nacieszą zimą. Jak patrzę na radość z jaką jeżdżą na sankach, nartach czy łyżwach to moge wytrzymać jeszcze troszkę tego śniegu. Byle nie za dużo :wink:
Marylko, witaj ! Po świętach miło, ale teraz trzeba troszkę zacisnąć pasa po tym festiwalu rozpusty jedzeniowej ;:224
Małgoś, tak po sąsiadach na ulicy ;:223
Witaj Izo, i ja z przyjemnością zagłębiłam sie w forumkowych ogrodach. Miło popatrzeć na wspomnienia wiosny czy lata kiedy dookoła tyle bieli. Kalendarz dostałam w wigilię a byłam w pierwszej turze wysłanych. Niezbadane są drogi doręczania listów przez Pocztę Polską ;:224
Joluś, było miło i sąsiadom chyba tez nie przeszkadzało. A ty jak widzę spędziłaś święta tańcząco. Przynajmniej kalorii troszkę ubyło :;230
Krysiu, pierwiosnków nie mam dużo, ale zamierzam to nadrobić. Szczególnie te kuliste mnie zachwycają. A delosperma zasmakowała ślimakom, mam nadzieję, że resztki moż przetrwają zimę. jak nie to trzeba będzie kupić nową, bo jest bardzo dekoracyjna.
Vituś, ciesz mnie, że podoba ci się styczniowa fotka na kalendarzu :wink: ale i lutowy Grzesinkowy ogród śliczny, a i potem dużo fajnych fotek. A styczeń długi, zdążysz sie napatrzeć :;230 W OBI czy innych Nomi to chyba kolo Walentynek zacznie się wiosenny ruch.
Dorotko, oj ścisnęło :( U nas w nocy było -18. Trzeba się jakoś rozgrzewać ;:224 Może być naleweczka albo fotki (jak kto woli :;230 )
Witaj Alinko, dawno cie nie było. Teraz mam nadzieje będziesz sie częściej pojawiać. W pasie coś chyba przyrosło, ale się spali niedługo. Troszkę zajęć mi się nazbierało i w pracy i czas zacząć wkuwać do sesji, niestety :(

Wczoraj minął rok mojej obecności na forum.
Dziękuję wszystkim odwiedzającym moje wątki ;:196
Bardzo miło było was wszystkich poznać, niektórych nie tylko wirtualnie i mam nadzieję, że jeszcze nie jedno spotkanie przed nami.
Cieszę się, że tu trafiłam :heja
No to na rozgrzewkę w ten zimny wieczór i z podziękowaniem dla wszystkich forumowiczów za ten razem spędzony rok
Obrazek

Obrazek Obrazek
Ogród - moje miejsce na ziemi
Zapraszam serdecznie - moje linki
Pozdrawiam, Dorota
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Kontakt:

Post »

Witaj Dorotko, bardzo się cieszę,że mam Twój ogródek na komodzie. :wit
aleb-azi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 gru 2009, o 18:18
Kontakt:

Post »

Ależ ognista ta pierwsza rocznica. I wielu następnych z serca całego życzę ;:196
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Bardzo energetyczne kolorki Dorotko.
W sam raz na takie zimne wieczory. ;:333
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
artam
1000p
1000p
Od: 26 paź 2008, o 00:10

Post »

Po pierwsze gratulacje! Rocznica pięknie uczczona, zwłaszcza ta druga róża mi się podoba...Wiesz, ponoć my początkujący mamy upodobanie do pomarańczowych...Ktoś tak powiedział...Iza?
A po drugie, chciałam spytać, czy film z mężowskiego koncertu świątecznego jest już do obejrzenia na Youtube? :D
Awatar użytkownika
AniaDS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sie 2008, o 00:13
Kontakt:

Post »

kogra pisze:Wiesz, ponoć my początkujący mamy upodobanie do pomarańczowych...Ktoś tak powiedział...Iza?
To święta prawda, sama to przeszłam :wink: , zaczynając od pomarańczy i łososi a kończąc na różowych odcieniach :lol:
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Naleweczka owszem owszem na takie zimnisko ;:108
Ja miałam zrobic ubiegłego lata wisniowa....i nic ,czas przeleciał a teraz byłaby akurat na odpedzanie zimy
Dziś znowu straszy :twisted:
Miłego dnia Dorota
Awatar użytkownika
dodad
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2009, o 18:22

Post »

Iguś, dziękuję ;:196
Iza, sama nie mam pojęcia jak to się stało, że pierwsze róże u mnie takie ogniste, przecież takie kolory mi nie pasują :roll:
Grażynko, na zimę odpowiednie, ale latem.... zwłaszcza gorącym :wink:
Marto, dziękuję ;:196 Ty tez gdzieś tak niedługo będziesz chyba dobijać do roku obecności na forum. A ono wciąga... jak wir jakiś :) Ta druga różyca to Rumba. Piękna niestety tylko zaraz po rozkwitnięciu :evil: Później przyjmuje obrzydliwy (dla mnie) kolor. To znaczy sam kolor może nie jest obrzydliwy, ale połączenie świeżych pomarańczowo-żółto-czerwonych kwiatów z przekwitającymi na różowo jest okropne. Dostała eksmisję z najdalszy kąt ogrodu a jak tam się jej mie spodoba to .... albo do ludzi jak znajdę kogoś chętnego, albo na kompost :evil:
M. nie został uwieczniony-niestety :lol:
Aniu, ja tez zakręciłam się na różowo, co dla mnie jest tym dziwniejsze, że ogólnie nie przepadałam za tym kolorem, ale różowe róże są takie.... boskie ;:167
Dorotko, wczoraj popróbowałam pigwówki i nalewki na wędzonych śliwkach - pycha ;:152

Miłego dnia wszystkim życzę :wit
Obrazek
Ogród - moje miejsce na ziemi
Zapraszam serdecznie - moje linki
Pozdrawiam, Dorota
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Pigwówkę też bardzo lubię :) Róża śliczna!!
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”