Witam serdecznie porannie.Coś lepiej mi idzie oglądanie Waszych roślinek,niż wklejanie swoich(brak wprawy co trwa u mnie długo)
Wszystkim dziękuję a odwiedzinki i pochwały roślinek.
Aniu(chan-dzia),Elu,Dorotko(Doti),Kasiu(Kkasia007),Grażynko,Graziu,Dorotko(Dora1964)-Jeszcze raz dziękuję i ciesz ę się że podobają Wam się moje skromne roślinki.
Henryku-To małe kłujące to kaktus który skusił mnie swoim kolorem.Ale od początku ten kolor był mi podejżany.No i jednak okazalo się że malowany.
Krysiu-ta owieczka błąka się u mnie w domu już od wiosny a teraz się wygrzewa nad kaloryferkiem.
pmpeem-Fikus dostałam z uciętym czubkiem,dzięki temu się tak rozrósł.Na lato wynoszony jest na dwór.
Marto-Eonium mam od czerwca.Mój M kiedyś dostał kilka roślinek i tam było także to Eonium.Gruboszek to jeszcze młodziak.
Kasiu(Kasia74)-Anturium siedzi sobie trochę na kaloryferku,trochę w pustym akwarium.Mam nadzieję że się przyjmie.
Stasiu-Tego cissusa mam od niedawna.Dotarł do mnie w opłakanym stanie.Ale chuchanie i dmuchanie pomogło.Też pierwszy raz takiego widzę.
Dzisiaj będę focić kaktusiki.Jak mój najpiękniejszy kwiatkowy psotnik pójdzie spać.I wkleję w wolnym czasie.Pozdrawiam wszystkich i życzę miłych spacerów na dworku.

.I oczywiście wśród swoich domowych zielleni.