Witam Wszystkich serdecznie!
Guciu, już wszystko wiesz!

Jeśli zajrzałaś do mojego storczykowego wątku, to mam szczęście, że dopiero teraz

. Moja kwitnąca "sierotka" ratuje mój honor!

Mam nadzieję, że to dobry znak i że następne wezmą przykład z pierwszego.
Gertrudko, bardzo Ci dziękuję za listę piękności! To, że "tak naprawdę nie ma końca", wcale mnie nie dziwi!

Znam ten problem!

Różę Claude Monet zauważyłam w sklepie. To róża z kolekcji "Malarzy", Delbard. Inna, z tej kolekcji która rowniez mnie kusi, to Henri Matisse. Zobacz
tu . Na jutro zaplanowałam kupić
Julio Iglesias (nowość) ,
Palais Royal i
Cyrano de Bergerac . (W przypadku tych dwóch ostatnich linków, na stronie, która się otworzy poszukaj danej róży, kliknij na nią i zobaczysz zdjęcie w powiększeniu).
Wiem, że Julio Iglesias jest różą zdrową a jeśli chodzi o te dwie kolejne, nie znalazłam o nich dużo informacji, ale bardzo mi się podobają! Tylko czy w realu są równie piękne jak na zdjęciach...
Sporo róż z Twojej listy, to róże angielskie. Z dostaniem ich mogę mieć tutaj trochę kłopotów, bo w sprzedaży są głownie róże francuskie. Mam jedną piękną różę angielską, która przypomina Teasing Georgia z Twojej listy. Jest to
Pegasus. W rzeczywistości jest nieco jaśniejsza niż na zdjęciu, ale ma piękny, morelowy kolorek!