Mięsko na święta masz zapewnione, tylko wyciągać z zamrażareczki i piec
 A tak swoją drogą to mamy szybko rosnące świnki
 przez 10 dni z wagi 150 kg na 198 i 246 kg

Podziwiam!!
 Podziwiam!!  

jestem pewna że i dyplom zdobyłaś i z obroną też sobie poradzisz...szkoda że taka pogoda bo byśmy na szybkiego spotkanko zorganizowały skoro Zytuś na diecie
 jestem pewna że i dyplom zdobyłaś i z obroną też sobie poradzisz...szkoda że taka pogoda bo byśmy na szybkiego spotkanko zorganizowały skoro Zytuś na diecie  

Śliczny iglaczek
 Śliczny iglaczek
 Myślałam o Waszej Rocznicy Ślubu + jesień = ładna para.
 Myślałam o Waszej Rocznicy Ślubu + jesień = ładna para.  kiełbaski będą już we wtorek albo w środę, mięsko czeka posolone bo M jutro nie może  ponieważ jest zwołana Pierwsza Sesja Nowej Kadencji Rady Gminy a bez Niego to chyba by się nie odbyła
 kiełbaski będą już we wtorek albo w środę, mięsko czeka posolone bo M jutro nie może  ponieważ jest zwołana Pierwsza Sesja Nowej Kadencji Rady Gminy a bez Niego to chyba by się nie odbyła   ...hi,hi,hi...
 ...hi,hi,hi... tam w Szkółkach zostawia się grubą forsę
 tam w Szkółkach zostawia się grubą forsę   jak wpadnie się w wir kupowania i przed M trzeba kombinować, bo Ten lubi praktyczne...hi.hi,hi...trwałe
 jak wpadnie się w wir kupowania i przed M trzeba kombinować, bo Ten lubi praktyczne...hi.hi,hi...trwałe   - sztuczne.
  - sztuczne. a czy to nie Ty przypadkiem Dostałaś stałą przepustkę w moje progi  ;:78 na dworcu czekałam prawie cały dzień i klucz pod wycieraczką spoczywał prawie miesiąc... hi,hi,hi...
  a czy to nie Ty przypadkiem Dostałaś stałą przepustkę w moje progi  ;:78 na dworcu czekałam prawie cały dzień i klucz pod wycieraczką spoczywał prawie miesiąc... hi,hi,hi...
 kiedyś dostałam dobry przepis od masaża na wyroby ale gdzieś go wsadziłam, no Widzisz już nie ten łeb. A ja chciałam skosztować takich dawnych tradycyjnych smaków w naturalnym jelicie, pieczona w piekarniku ( dwie kaszanki pękły na blasze więc jedząc chrupaliśmy) i uparcie dwa dni walczyłam ze świńskim mięsem, podtyp dziewczynka...
 kiedyś dostałam dobry przepis od masaża na wyroby ale gdzieś go wsadziłam, no Widzisz już nie ten łeb. A ja chciałam skosztować takich dawnych tradycyjnych smaków w naturalnym jelicie, pieczona w piekarniku ( dwie kaszanki pękły na blasze więc jedząc chrupaliśmy) i uparcie dwa dni walczyłam ze świńskim mięsem, podtyp dziewczynka...
 chętna spotkań i od jutra będę odkładać co nie co żeby się wkupić u Was.
   chętna spotkań i od jutra będę odkładać co nie co żeby się wkupić u Was.
 Tajeczka ...  przepraszam najstarsza to Agniesia - młodo wygląda a zaliczyła 111 wiosen... godziwy wiek.
 Tajeczka ...  przepraszam najstarsza to Agniesia - młodo wygląda a zaliczyła 111 wiosen... godziwy wiek. 

to Ty ważna kobita... tego głównego z Rady Gminnej
 to Ty ważna kobita... tego głównego z Rady Gminnej  

.
 .
 Pięknie wyglądają śniegowe kwiaty
  Pięknie wyglądają śniegowe kwiaty  

ciekawa jestem czy ta Szkółka jest daleko od Hrubieszowa?
 ciekawa jestem czy ta Szkółka jest daleko od Hrubieszowa? Dostaniesz na wiosnę krzaczek Jagody Bezkolcowej bo mam ukorzenioną.
  Dostaniesz na wiosnę krzaczek Jagody Bezkolcowej bo mam ukorzenioną. częstuj się - smacznego!
  częstuj się - smacznego! produkujesz wyrobów - zgadzam się... ale że uwielbiasz jeść - to mam pewne wątpliwości... hi,hi... my z Misią to chociaż jedzonka nie marnujemy..hi,hi...
  produkujesz wyrobów - zgadzam się... ale że uwielbiasz jeść - to mam pewne wątpliwości... hi,hi... my z Misią to chociaż jedzonka nie marnujemy..hi,hi... sypało wczoraj tak że głowę trudno było wychylić z domu a dzisiaj znowuż śnieg z deszczem cały dzień dokucza do kompletu jeszcze teraz wiatr hula.
 sypało wczoraj tak że głowę trudno było wychylić z domu a dzisiaj znowuż śnieg z deszczem cały dzień dokucza do kompletu jeszcze teraz wiatr hula. ... a czy smaczny - podobno tak
 ... a czy smaczny - podobno tak  

dla mnie to wyższa szkoła jazdy. Ale może kiedyś kiedyś kto wie kto wie.
  dla mnie to wyższa szkoła jazdy. Ale może kiedyś kiedyś kto wie kto wie.   Wygląda przepysznie.
  Wygląda przepysznie.