Anitko Jak dobrze miec w swoim ogródku krasnoludki Twój ogród jest przepiękny a te pierwiosnki są urocze .Muszę kupic nasiona tych pierwiosnków .Anitko mogę byc w kolejce po mieczyki
nitka55 pisze:Anitko Jak dobrze miec w swoim ogródku krasnoludki Twój ogród jest przepiękny a te pierwiosnki są urocze .Muszę kupic nasiona tych pierwiosnków .Anitko mogę być w kolejce po mieczyki
Witaj
Dziękuję
Też muszę sobie kupić jeszcze nasionka, najlepiej by było teraz wysiać by ładnie wzeszły wiosną.
Tylko czy są w sprzedaży Nie wiadomo.
Tak część nadwyżki sprzedam by na nowe mieć :P kaskę .Nowości są bardzo drogie .
Obecnie sortuję skończyłam na 245 odmianie już niedaleko
Omieg wschodni pełny czego się człowiek dowiaduje u mnie pełno zwykłego trzeba się rozejrzeć za inną wersją piękny jest też ten gożdzik bordo nakrapiany , zresztą co u Ciebie Anitko jest brzydkiego ogród zadbany roślinki piękne a ich właścicielka to sympatyczna osóbka
Witaj Anitko dawno nie byłam - dziękuję za ciepłe słowa i wsparcie.
Powolutku nadrabiam zaległości a u Ciebie seryjne zdjęcia pogrupowane więc fajnie się ogląda bo chronologia zachowana.
Tyle,ze długo schodzi bo dużo ciekawostek lub odmian od których ... robią sie okrągłe oczy z zachwytu.
Pozdrawiam Ciebie i Twa kochaną rodzinkę.
Pa i ... dla wszystkich.