Dzięki, Aniu! Kolorowe doniczki były faktycznie dobrym pomysłem, dodają blasku w moim pokoju i jakoś tak wpływają pozytywnie na człowiekapieczarah pisze:Witam serdecznie![]()
bardzo ciekawa kolekcja![]()
a kolorowe doniczki dodają jej jeszcze więcej uroku
A Ty jakie "kolczaste stworki" posiadasz![]()
![]()
Przeczytałam Twój wątek, masz ciekawe kaktusy. Niektóre bardzo duże! Ciekawe czy ja się takich kiedyś doczekam. Chyba kilka (kilkanaście) lat musi upłynąć...pieczarah pisze:posiadam, ale ponieważ dopiero zaczynam przygodę z forum nie nauczyłam się jeszcze jak dodać przekierowanie do swojego wątku w podpisiePaula1984 pisze:A Ty jakie "kolczaste stworki" posiadasz![]()
![]()
Julita, to nic trudnego - klikasz w lewym górnym rogu "Profil", a później w menu po lewej wybierasz "Podpis" (znajdziesz się w tym miejscu gdzie ustawiałaś swój podpis "Pozdrawiam Julita")julita20 pisze:Nie martw się ja też nie wiem
Dzięki Artur za info. Ta Opuncja, o której piszesz, mojej mamy, faktycznie stoi w pewnej odległości od okna, na szafce. Natomiast moja Opuncja stoi na parapecie. Wygląda tak:Artur89 pisze:O też mam tą opuncję tylko bardziej 'kolorową'Dla informacji to Opuntia monachantha variegata monstruosa. Z tym, że jej monstrualność mocniej się ujawni gdy dostanie dużo słońca (tak było z moją), w przypadku roślin z odmianą 'variegata' to najbardziej efektownie wyglądają w miejscach nasłonecznionych. W cieniu/półcieni tracą swoje atrakcyjne zabarwienie lub nie jest już tak wyraźne.
okazuje się, że moja intuicja nie zawiodłaPaula1984 pisze:Julita, to nic trudnego - klikasz w lewym górnym rogu "Profil", a później w menu po lewej wybierasz "Podpis" (znajdziesz się w tym miejscu gdzie ustawiałaś swój podpis "Pozdrawiam Julita")julita20 pisze:Nie martw się ja też nie wiem
W oknie edycji wklej:
[.url=http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=30&t=37347]Kaktusowa kolekcja Julity[/url]
usuń tylko "kropkę" przed "url" żeby link zadziałał
następnie "wyślij" i zrobione