Ogródek AGNESS cz.6

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
aleb-azi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 gru 2009, o 18:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Re: Ogródek AGNESS cz.6

Post »

Agnieś, u mnie bardzo podobnie z deszczem... w Krakowie leje... a u mnie ani kropelki... i tak potrafi całymi tygodniami :roll:
Podlewanie w taką zimną porę nie jest przyjemne....
Ale właśnie zaczęło u mnie padać ;:138 Czego i Tobie serdecznie życzę :D
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

...Witam jestem pierwszy raz i nie ostatni bo muszę inne wątki postudiować
a widzę że jest ich ;:224
...skalniak zabójczy ,przepiękne zimowity i tak pięknie pokazujesz
ogród jesienią :wit
....no to ugrzeznę na dłużej w Twoich wątkach chyba pozwolisz ;:180
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
x-U-ie
---
Od: 23 cze 2009, o 16:09

Post »

Aguś ja także się cieszę, że mogłam wziąść udział w niespodziewanym nalocie. I widzisz zapomniałam obejżeć Twoje wrzosy :(
Awatar użytkownika
Zyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 maja 2008, o 21:38
Kontakt:

Post »

Dziewczyny co ja tu widzę... - Wy też zgubiłyście drogę do domu. To i mi się zrobiło lepiej na sercu. ...
Ula bo pogrożę paluchem. ;:7
Witaj Agnieszko ogród ze smaczkiem, skalniaki doborowe a zwierzątka modele - szczególnie Maffi świetnie pozuje przekornie patrząc brązowymi ślepkami.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Hej Patryku :D :wit
Kotek z małego rozrabiaki wyrósł na statecznego śpiocha wylegującego się na wszystkich fotelach i sofach :lol:

Krysieńko ta fota z kociaczkiem , to akurat z zeszłego roku . Teraz to dorosły kocur, który najchętniej spałby po całych dniach, jeśli nie ma do dyspozycji kolan, to może być i sam fotel :lol: Ale to straszny pieszczoch, musi być wszędzie tam gdzie rodzinka :lol:

Halinko u mnie teraz faktycznie, jeśli kwiatuszki, to już tylko wiosenne :roll: :;230

Miłeczko sama nie wiem.... :;230 czasami myślę, że bies, szczególnie jak nie chce się posłuchać i ucieka na ulicę :lol:

Grażynko Twoje słowa się sprawdziły i wreszcie dotarł i do mnie deszcz. Solidnie popadało rano, teraz już nie , ale wciaz jest pochmurna, i mam nadzieję, ze jeszcze popada. Ciekawe, czy te prognozy ze śniegiem już w tym tygodniu się sprawdzą ....

Izuś, no w końcu i do mnie dotarł deszcz . Mam nadzieję, ze solidnie popada i roślinki napiją się do syta. Są takie miejsca, gdzie aż dziwnie z tym klimatem, tak jak u Ciebie, czy u mnie, wszędzie wokół pada, a u nas susza. Ale cieszę się wreszcie deszcz dotarł, więc ominęło mnie podlewanie w taką zimnice, jeszcze tylko opatulić roślinki na zimę i odpoczynek do wiosny :D

Witaj Misiu :D Bardzo mi miło, że do mnie zajrzałaś, zapraszam serdecznie, kiedy tylko masz ochotę ;:196

Zytko witaj :wit Miło mi gościć Panią Prezes lubelskiego spotkania 8-) :D Mam nadzieję, ze na którymś z następnych spotkamy się w realu :D
maryla73ab
1000p
1000p
Od: 26 sie 2008, o 19:21

Post »

Witaj Agnieszko,to nareszcie masz deszcz i nie trzeba podlewać to fantastyczna wiadomość... :D
pozdrawiam Maryla...

Moje wątki
Awatar użytkownika
Babopielka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 wrz 2007, o 19:28

Post »

Aguś -u mnie pada już chyba z tydzień .Woda stoi na polach i w ogrodzie :roll:
Dzisiaj też leje od rana ,moje rośliny na brak wody nie
narzekają ,raczej mogą narzekać na jej nadmiar :roll:
Widzę ,że Iga Cię nawiedziła :lol:
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Ale masz słodki zwierzyniec. Wyściskaj skarby odemnie i posmyraj za uszkiem :wit
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Aguś u mnie tak samo jak u Bożenki , szłam przed chwila do sklepu , na drodze wielkie kałuże trudno je omijać w ogrodzie to tylko po wąskich twardych ścieżkach na rabatę nie wejdę bo lgnę w błocie .
Genia :wit
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Agniesiu cieszę się, że w końcu i u Ciebie popadało i podlało Twoje roślinki, gdyż nie dobrze, jak sucha ziemia zamarznie.
Piesek przeuroczy i jak pięknie pozuje do zdjęć. :roll:
Tak długo go ukrywałaś. ;:196
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Agusia piesek przeuroczy i tak przyjaźnie spogląda na kociaka ;:196
Mój ma do zabawy króliczka :lol:
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Marylu powiem Ci szczerze, że bardzo nie nacieszyłam się tym deszczem ;:223 popadało rano, a teraz znów cudne słoneczko :;230

Witaj Andrzeju :wit bardzo miło mi Cię gościć w moim ogródku, ja też do Twojego już kilka razy zaglądałam :D
Wspaniałe spotkanie za Wami, bardzo żałuję, że nie mogłam w nim uczestniczyć, ale śledzę na bieżąco wątek spotkaniowy 8-) ale mam nadzieję, że w wiosenno-letnim czasie uda się to nadrobić :D

Bożenko, ja dziś się bardzo ucieszyłam, bo obudziła mnie cudowna melodia uderzającego o szyby deszczu. Długo się nim niestety nie nacieszyłam, bo u mnie już wspaniałe słoneczko ;:224 :;230 i roślinki nadal wołają pić ;:223 ale mam nadzieję, że to był dopiero początek i jeszcze solidnie popada....
Iga faktycznie była u mnie , razem z Agą i Ulą, niespodziankę zrobiły mi wspaniałą, mam nadzieję, że wiele jeszcze takich spotkań przed nami :D

Aguś zwierzaczki wdzięczne za smyranko, bo to niesamowite pieszczochy, i pies i kociaczki :lol:

Geniu po moim deszczu to już i kałuż ani śladu, wysuszona ziemia wchłonęła wszystko, a wiele tego nie było, już świeci piękne słoneczko, aż musiałam zasłonić roletę, bo nic na monitorze nie widać :lol: Mam nadzieję, że jeszcze popada ....

Tajeczko pieska pokazywałam już wcześniej latem, ale w nawale fotek mogło umknąć :D To mój wielki ogrodowy pomocnik, wszędzie gdzie pracuję tam i on pomaga, koty zresztą tak samo :;230

Joluś u mnie w tym duecie większym agresorem jest kotek, to on sprawuje rządy :;230 Ale przyjaciele wielcy, jedza z jednej miski i pies często dzieli się swoim legowiskiem z kotem :;230
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Aguś zabierz ode mnie deszcz a przyślij słoneczko ;:3

Genia :wit
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

Aguś łezka mi się w oku zakręciła jak zobaczyłam Twojego pupilka, od razu stanął mi przed oczyma mój cudowny koniecznie podrap a najlepiej uściskaj ;:4 kocurka też
Deszczu nie podrzucam bo pewnie już pada u nas nieco za dużo, ale rzeknij tylko słówko i .................
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Awatar użytkownika
AgaNet
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sie 2010, o 11:00

Post »

Hej Aga :wit

Widzę że było fajne spotkanie u Ciebie ;:4 - zazdraszczam pozytywnie :)

Cieszę się że i deszcz w końcu dotarł ;:108 I rośliny zyskały trochę wody :) Słońce momentami świeciło dziś i u mnie, ale tu już zimnica.... rękawiczki i szalik obowiązkowe !
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”