Piękna azalia fajne zestawienie kolorystyczne mnie zastanawiają te dwa kolorki czy czasami jakieś maleństwo nie było podsadzone koło niej czy ona tak z jednego krzaczka ?
tija pisze:Piękna azalia fajne zestawienie kolorystyczne mnie zastanawiają te dwa kolorki czy czasami jakieś maleństwo nie było podsadzone koło niej czy ona tak z jednego krzaczka ?
No właśnie też mnie to zastanawia wygląda jakby z jednej gałązki rosło ale może ja tam czegoś nie zauważam
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości by żyć, pokonywać choroby i umierać w spokoju. ZAPRASZAM
Witaj Agata ,bardzo ładna kolekcja ,ja ostatnio też przygarnełam kilka fiołeczków ale moimi ulubionymi są storczyki i uprawa ogrodu .Ogród latem ,a storczyki zimą .Już niebawem ponownie zawitam do mojego wątku .I co najważniejsze też jestem z Częstochowy .Pozdrawiam
agnieszka__ pisze:Witaj Agata ,bardzo ładna kolekcja ,ja ostatnio też przygarnełam kilka fiołeczków ale moimi ulubionymi są storczyki i uprawa ogrodu .Ogród latem ,a storczyki zimą .Już niebawem ponownie zawitam do mojego wątku .I co najważniejsze też jestem z Częstochowy .Pozdrawiam
Witam Agnieszko
Jesteś chyba pierwszą osobą tutaj też z Częstochowy którą poznałam. Pozdrawiam serdecznie
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości by żyć, pokonywać choroby i umierać w spokoju. ZAPRASZAM