Hoye moja obsesja :-)
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: HOYE moja obsesja :-)
Tosiu życzę zdrowia dla babci, a Tobie kochana...żeby baby hojeczki ,rosły Ci w takim samym tempie, jak sierść Tupka, wymiziaj go koniecznie ode mnie 

- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
Czarny kwiat - to prawdziwy rarytas i do tego puchaty
Nie dziwię się, że M bez koszuli, w takim futrze to każdemu ciepło. Zielone też robią wrażenie 

serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- anik
- 1000p
- Od: 28 maja 2010, o 13:05
Półeczka hojowa bije wszystko na głowę. Super wygląda. No i ten niespotykany kwiat również niczego sobie. Fajny jest taki puchaty i z tymi swoimi ślepkami.
Dziewczyny dzięki za komplementy dla mojego krolisia
Półeczka jest naprawde rewelacyjna bo utrzymuje wilgoć a nie trzeba jej podgrzewać bo stoi na parapecie pod ktorym jest kaloryfer

Półeczka jest naprawde rewelacyjna bo utrzymuje wilgoć a nie trzeba jej podgrzewać bo stoi na parapecie pod ktorym jest kaloryfer

Jestem hoyomaniaczką
-
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Króliś przeuroczy, a półeczka i jej zawartość - fantastyczna. Liska mnie powaliła na maxa.
Krysiu a Ty wiesz jak ciężko taką liskę zawijać
Już nie jeden pęd ulamałam
No ale ja w moich liskach zakochana jak wariatka

Już nie jeden pęd ulamałam

No ale ja w moich liskach zakochana jak wariatka

Jestem hoyomaniaczką
Witam
Jestem pod wrażeniem kolekcji
poporstu powalająca 
i pomysłowe pułeczki
Jestem pod wrażeniem kolekcji

i pomysłowe pułeczki

Pułeczki to koniecznosc czym dłużej jestem zahojowana tym więcej miejsca potrzebuje na hoye a parapety dsie nie rozciągająmisiaj19 pisze:Witam
Jestem pod wrażeniem kolekcjipoporstu powalająca
i pomysłowe pułeczki

Jestem hoyomaniaczką
- AGA Z
- Od: 14 paź 2009, o 11:20
Basiu możesz jeszcze zrobićszklane półeczki w okni.
Wiedziałam, ze jak tu zajrzę to ... zblednę.

Wiedziałam, ze jak tu zajrzę to ... zblednę.

Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Spis treści
Dziewczyny jestem bardzo poważnie chora na hojozę i dopiero teraz zaczynam sobie z tego zdawać sprawę
Normalnie myslalam że jedno hoyarium mi styknie ale jednak nie
Coś mnie pcha/zmusza do kupna drugiego , normalnie chyba muszę się leczyć i to intensywnie

Normalnie myslalam że jedno hoyarium mi styknie ale jednak nie

Coś mnie pcha/zmusza do kupna drugiego , normalnie chyba muszę się leczyć i to intensywnie

Jestem hoyomaniaczką
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
A myślisz, że uda Ci się wyleczyc? Mam dziwne przekonanie, że to raczej niemożliwe. 

Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
To mnie własnie męczy że chyba jestem chora nieuleczalnie
Kupilam nowe firany woal , myslałam że będą cieniutkie tak że będzie moje hoye na parapecie widac .
Okazały się geste i grube nic nie widac tylko jakieś cienie teraz odsłaniam firany by patrzeć na swe roślinki .Czy to choroba czy cos sobie ubzdurałam

Kupilam nowe firany woal , myslałam że będą cieniutkie tak że będzie moje hoye na parapecie widac .
Okazały się geste i grube nic nie widac tylko jakieś cienie teraz odsłaniam firany by patrzeć na swe roślinki .Czy to choroba czy cos sobie ubzdurałam

Jestem hoyomaniaczką
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
To ani choroba ani nic sobie nie ubzdurałaś. Po prostu kochasz swoje kwiatki i lubisz na nie patrzec.
Ja też tak mam. Lubię patrzec na roślinki. Ten widok mnie uspokaja, wycisza i daje mnóstwo radości.
Najchętniej zlikwidowałabym firanki w oknach, żeby móc podziwiac bez przeszkód parapety, ale u mnie nie jest to możliwe, bo mieszkamy na parterze i nie czułabym się dobrze wiedząc, że wszyscy mogą do mnie zaglądac przez okno.

Ja też tak mam. Lubię patrzec na roślinki. Ten widok mnie uspokaja, wycisza i daje mnóstwo radości.

Najchętniej zlikwidowałabym firanki w oknach, żeby móc podziwiac bez przeszkód parapety, ale u mnie nie jest to możliwe, bo mieszkamy na parterze i nie czułabym się dobrze wiedząc, że wszyscy mogą do mnie zaglądac przez okno.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Elciu mam dla Ciebie wyjście na lato , zakladasz zazdrostki ale nie na pół okna ale na cale blisko szyby , wtedy od ulicy nikt Cie nie widzi za to Ty widzisz kwiaty .
Ja mieszkam na 1 piętrze i na dzień odsłaniam całkowicie zasłony stylem podwiązywania bo boku ozdobą szarfą , wygląda to ładnie a i ja mogę patrzec do woli na kwiatki
Ja mieszkam na 1 piętrze i na dzień odsłaniam całkowicie zasłony stylem podwiązywania bo boku ozdobą szarfą , wygląda to ładnie a i ja mogę patrzec do woli na kwiatki

Jestem hoyomaniaczką
- nuta23
- 1000p
- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
Ja też bardzo lubię patrzeć na moje skarby i sprawdzać co się u nich zmieniło a zasłon w ogóle nie planuję
ale mieszkanie mam na 2 piętrze więc nikt mi przez okna nie zajrzy.

pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki