Joluś dokupiłaś mnóstwo nowych odmian liliowców, latem będzie widok nieziemski, już nie mogę się doczekać
Izuniu mój Kwanso ma wokół siebie sporo miejsca do rozrastania, cieszy mnie to że szybciutko sie powiększa, już i tak jest ładną kępką, a teraz mam nadzieję, ze szybciutko będzie krzaczkorkiem

Mam nadzieję, ze zajdziesz miejsce dla swojego, żeby Ci pięknie kwitł i cieszył widokiem swoich wspaniałych kwiatuszków
Aniu niech na razie sobie rośnie, jak zacznie szaleć to przesadzisz
Martuś ten liliowiec to Kwanso, jest prześliczny

Są jeszcze inne pełne odmiany i choruję na nie, ale na razie nie mogę trafić
Geniu biało-zielone listki na pewno pięknie wyglądają , ja jestem zakochana w tych ślicznych pełnych kwiatach
Tajeczko 50 szt faktycznie , ale to się tylko wydaje że jest dużo, ponieważ to jeszcze maleństwa, wiele z nich to pojedyncze badylki, trzeba lat, żeby rozrosły się w znośne kępki, teraz to ich prawie wcale nie widać w ogrodzie. A dodatkowo pewnie niektóre będą powtórzone, bo częśc mam z wymianek, a i powiem szczerze, że też nie pamiętam jakie kupowałam, bo też w kilku miejscach i również mogłam coś zdublować

Ale wtedy one będą połączone w jedną kępkę i powstanie miejsce na następne odmiany