katarzynka575 pisze:No to na pewno się mijałyśmy .Dziewczyny już od 12 chodziły ja dotarłam po 13 no szkoda, ale już czytałam u Jovanki że w przyszłym roku też się wybierasz ,to wtedy pewnie już się spotkamy
No mam nadzieje i wtedy już nie zabiorę chłopaka i zagospodaruję więcej czasu bo naprawde tylko przeleciałam zrobiłam zakupy i do domu bo chłopak do pracy się spieszył Arletka do mnie dzwoniła koło 15 żebym jej jeszcze coś tam kupiła jakieś podłoże czy coś ale ja już byłam w domu
Mimo wszystko strasznie się cieszę że byłam no i z zakupów
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości by żyć, pokonywać choroby i umierać w spokoju. ZAPRASZAM
Byłam, widziałam
Teraz tylko czekam na kwiatuszki, bo ja w storczykach "niekumata" że tak powiem i po samych liściach to ciężko mi ocenic co to za jedne. Ale na pewno śliczne
Agatko i tu też pochwalę Twoje najnowsze nabytki belliny to Ci tak pozytywnie zazdroszczę a na MM też widzę pędy to będziemy razem się cieszyć kwiatuszkami u mnie coraz bardziej pęcznieją pąki
Witaj Agatko Piękne i rzadko spotykane storczyki kupiłaś i zaprezentowałaś nam na fotkach z wystawy . Mi bardzo podobają się wandy, ale są bardzo drogie i trudne w hodowli (trzymają je bez podłoża). Nie wiem czy kiedyś zdecyduję się je kupić ;:96
yolanta pisze:Witaj Agatko Piękne i rzadko spotykane storczyki kupiłaś i zaprezentowałaś nam na fotkach z wystawy . Mi bardzo podobają się wandy, ale są bardzo drogie i trudne w hodowli (trzymają je bez podłoża). Nie wiem czy kiedyś zdecyduję się je kupić ;:96
Może warto spróbować do odważnych świat należy
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości by żyć, pokonywać choroby i umierać w spokoju. ZAPRASZAM