Eluś oj faktycznie słoneczka to wszyscy chcemy bardzo mocno

U mnie dziś jest ładnie i słonecznie i wreszcie ustał ten okropny wiatr

Powiem szczerze, że przydałoby się trochę deszczu u mnie już bardzo sucho, muszę podlewać ogród, wczoraj zobaczyłam, że kilka moich hortensji jest omdlałych
Bożenko u mnie od dłuższego czasu już zimno, ostatnio też wiał silny wiatr, ale deszczu wcale, dziś muszę pójść podlewać ogród

aż nie do pomyślenia jesienią.....niby deszczowy czas
Irenko dziękuję

teraz faktycznie jest bardzo kolorowo dzięki żurawkom i przebarwiającum się drzewom i krzewom, bo kwiatów to u mnie już nie ma jeszcze jakieś pojedyncze różyczki, które opierają się przymrozkom.
Jadziu ja też kocham jesień, to jest czas kiedy wokół jest najwięcej moich ukochanych barw, żółci, rudości, borda...tylko podziwiać

Zawsze czekam z niecierpliwością kiedy rośliny zaczną się przebarwiać
Pytasz o borówkę amerykańską, jej owoce są przepyszne i naprawdę bardzo zdrowe i jest ich mnóstwo na krzaczkach. A krzaczki są praktycznie bezobsługowe. Szczerze polecam
Izuś dziękuję, dziś jest cudne słoneczko, tak, że wszystkie te barwy są pięknie rozświetlone i jeszcze bardziej intensywne

Żurawki oczarowały mnie na maksa, a teraz jak poprzebarwiały się jesiennie, to w ogóle są nieprawdopodobnie piękne
Moniś dziękuję, faktycznie już mam wokół siebie barwy na jakie czekałam , teraz tylko je podziwiać
Skalniak w jesiennej odsłonie:D