Ogród Magdy zwanej Karolcią.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 lip 2007, o 23:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Rozumiem! :lol: :lol: :lol: Dzięki! ;:196
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 lis 2006, o 12:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Macie rację ,że każdy powinien mieć inny avatar ,bo to nasze znaczki rozpoznawcze :lol: jest tak dużo osób na forum,że trudno zapamiętać ,a po znaczkach łatwiej skojarzyć :lol:
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 paź 2007, o 15:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu, z tym avatarem to u mnie jest tak że tylko zerknę i już wiem kto pisze. Więc jeśli się powtarzają to jest mały problem. W większości jesteśmy chyba wzrokowcami. Chciałam żeby ten mój avatar, był takim znakiem rozpoznawczym. Troszkę też na zasadzie skojarzenia. Nie wiem czy mi się to udało :?: . Ksywa Karolcia to też nie przypadek, tak nazywano mnie w podstawówce. Teraz już nikt tak do mnie nie mówi, no chyba że spotkam się z kimś ze szkoły. To tak fajnie wtedy w uszach brzmi, i przypominają się stare czasy.
Chciałam się też pochwalić, że w październiku zorganizowałam spotkanie klasowe z podstawówki. Kope lat się nie widzieliśmy. Była świetna zabawa od 17 do 5 rano i to było mało.
Ale co ja tu piszę, przynudzam, chyba mam jakiś sentymentalny dzień.
Wracając do avatara zgadzamy się ze sobą w 100%.

Pozdrawiam Magda. ;:33
Pozdrawiam Magda :)
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 lis 2006, o 12:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ja niestety mam na Forum sobowtóra "avatarowego" :wink: :lol:
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Awatar użytkownika
tulipanka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 20 kwie 2007, o 12:37

Post »

Ja też miałam i to aż dwóch. Dlatego właśnie zdecydowałam się zmienić, chociaż już niektórzy zdążyli przyzwyczaić się do tamtego. :wink:
Myślę, że gdy ''młody forumowicz'' po zarejestrowaniu zorientuje się, że jest ktoś na forum o podobnym emblemacie to powinien go jak najszybciej zmienić.
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Aniu, to może czas rozstać się z tym avatarem i pomyśleć o czymś nowym. Chociaż rozumiem że to nie jest takie proste, kwestia przyzwyczajenia.

Wiolu, za każdym razem kiedy patrzę na twojego avatara, przypomina mi się zdjęcie które ci wysłałam. Nie przypuszczałam że zrobisz z niego avatara. Gdy pisałaś że nie możesz znaleźć ładnego tulipana, pewnie szukałaś takiego który będzie pasował do Ciebie. Ja wybrałam tego nieprzypadkowo, jakoś tak intuicyjnie mam wrażenie że on do ciebie pasuje.

Pozdrowionka Magda
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

A ja zmniejszyłam sobie jedno z moich własnych zdjęć w Picasie i mam pewność, że nikt nie będzie miał takiego samego avataru, co ja. ;:198
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Alu, bo to najlepszy patent. Swoja fotka,lub zdjęcie zrobione przez siebie. Ja jednak mam nadzieję ze nikt na "moją" dżdżownicę się nie połaszczy :evil:
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Wydaje mi się, że w przypadku, gdyby ktoś wybrał zajęty już wcześniej avatar, najlepiej by było, gdyby osoba, która już taki miała wcześniej, pisała na PW do "nowego", żeby wybrał sobie coś innego... Bo kiedy człowiek zapisuje się na forum, nie jest jeszcze zbytnio w niczym zorientowany.
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Alu, może trzeba założyć wątek z awatarami. Każdy by tam podał swój i po kłopocie. Było by do wglądu żeby się nie powtarzać.
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Myślę, że pomysł jako taki jest dobry, tylko problem to ten wątek znaleźć, szczególnie jak ktoś nie zna jeszcze forum...
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

To prawda Alu, tu jest tyle tematów i tyle zakamarków. Sama w tylu miejscach jeszcze nie byłam. Żeby wszystko przeglądnąć to chyba życia by nam brakło. Ja mam problem ze śledzonymi wątkami, bo nie przychodzą do mnie powiadomienia o odpowiedzi a co dopiero całe forum. Pozdrowionka Magda :D
Awatar użytkownika
markpm
200p
200p
Od: 10 lis 2007, o 15:17
Kontakt:

Post »

ja również nie miałem okazji zajżeć wszędzie... na razie wybieram interesujące tematy:)

Fleur, skopoiowanie avataru to żaden problem niestety.....
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

markpm pisze: Fleur, skopoiowanie avataru to żaden problem niestety.....

Nie o to chodzi. Pewnie, że jeśli ktoś zechce, to sobie skopiuje ale to nie ma sensu... Chodzi o to, żeby ktoś nie wybrał sobie takiego samego avataru jak ma już ktoś inny, przez przypadek.
Awatar użytkownika
Raczek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2007, o 21:26

Post »

Fleur 78 pisze:
markpm pisze: Fleur, skopoiowanie avataru to żaden problem niestety.....

Nie o to chodzi. Pewnie, że jeśli ktoś zechce, to sobie skopiuje ale to nie ma sensu... Chodzi o to, żeby ktoś nie wybrał sobie takiego samego avataru jak ma już ktoś inny, przez przypadek.
A może po prostu w galerii avartów dostępnej na osobistym profilu powinny być tylko wolne,nie wzięte jeszcze przez nikogo?
Jeśli komuś się nie podobają, zawsze może coś skopiować z internetu lub stworzyć własny.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”