Ogródek AGNESS cz.6

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS cz.6

Post »

Lucy zgadza się , cieszą bardzo, :D bo wokół już tak mało kwiatuszków.

Aguś faktycznie pogoda dopisuje, jest dosyć zimno, ale słonecznie i fajnie :D Do pracy w ogródku super :D Dzisiejszy ranek bez słoneczka, ale też nie jest brzydko .

Aniu pięciorniki kwitną jeszcze na całego :D i kolorki mają dużo bardziej intensywne niż latem :D

Krysiu zgadza się, nie można mieć wszystkiego , ;:108 ja na przykład zawsze podziwiam u Ciebie cudowne trawy, a sama ich nie mam , bo brak już na nie miejsca.

Tajeczko pięciorniki są teraz dużo ładniej wybarwione niż latem, we wrześniu był okres, że ten różowy był jeszcze bardziej intensywny, cudowny, ale i teraz bardzo mi się podoba, bo latem to był bardzo blady :roll:

Dorotko, mnie też bardzo podobają się te okrywóweczki, są śliczne, jeszcze maleństwa, bo sadzone w tym roku, ale już nie mogę doczekać się ich widoku w pełni rozwoju :D

Martuś, no faktycznie już niedługo nie będzie co fotografować, ale do wiosny pozostaną nam letnie wspomnienia :D

Irenko ja bardzo lubię jak roślinki wkomponowane są w kamienie i u mnie wszystkie rabatki kwiatowe są w tym stylu :D Uważam, że taka prostota, twardość i chropowatość kamienia podkreśla delikatność i urok kwiatuszków :D

Danusiu faktycznie jeszcze trochę różyczek kwitnie, nie jest ich dużo, ale tym bardziej ciesza :D

Halinko bardzo się cieszę,że podobają Ci się ;:196

Aniu faktycznie te czerwone okrywówki ślicznie teraz kwitną, to tegoroczne młodziaczki i dopiero teraz zakwitły bukietem, wcześniej miały pojedyncze kwiatuszki.

Moniś widać jesień, widać, zaraz ją pokażę :wink:
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Żurawki w jesiennej szacie :D
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
abeille
1000p
1000p
Od: 4 mar 2009, o 12:08
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Agniesiu, ale zaczynasz tydzień przebojowo :shock: taką ilością przepięknych żurawek w ich jesiennej szacie ;:138
Moje o tej porze roku są jakieś wyblakłe, zielonkawe i wcale nie mają takich ognistych kolorków. Widać że im dobrze u Ciebie ;:108
Buziaczki ;:196
Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Awatar użytkownika
Ave
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Łoł... ale widoki ;:111 ;:111
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
ankha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 kwie 2009, o 17:17

Post »

Ale cudnie ogniście się zrobiło - uwielbiam czerwone żurawki ;:138 , od razu cieplej ;:196 ;:3
Tyle jeszcze do przyswojenia... a i tak głupia umrę
spis wątków -Ankha
Mikroogródek - aktualny
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Agnieszko- witaj ! ;:79
Ale żurawkowo ...piękne okazy a kolory...miodzio... 8-) ;:138
:wit
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18

Post »

:shock: Te żurawki! Jedna piękniejsza od drugiej! U mnie też nie są takie ogniste :(
obserwator
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 wrz 2010, o 07:32

Post »

Ile żurawek.Mam jedną o liściach zielonych i nawet nie wiedziałam,że to żórawka.I jeszcze się dowiaduję,że jest tyle odmian.Jak dobrze,że tutaj się zalogowałam i wielu rzeczy dowiedziałam. :tan
rośliny domowe///
rośliny ogrodowe///wymiana
Pozdrawiam serdecznie
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Kontakt:

Post »

Witaj Agnieszko, jak dobrze,że się przekonałaś do żurawek, a takie kolory to zasługa bobrze dobranego miejsca. :wit
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jejku jakie piękne żurawki śliczne jesienne kolorki ;:138
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
obserwator
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wszystkim się chyba spodobały te piękne listki.
rośliny domowe///
Pozdrawiam serdecznie
adrian90
100p
100p
Od: 16 paź 2010, o 16:42

Post »

wow wow wow z tymi żurawkami, choruje choruje i już chcę też, ale to dopiero na wiosnę, więc jeszcze sobie trochę pochoruje. Piękny ogród, piękne zdjęcia i te żurawki! :)
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wiesiu żurawki mnie zachwycają, a właśnie teraz są najpiękniejsze, najbardziej ogniste i intensywne w barwie, ja powiem szczerze, że nie mogę się na nie napatrzeć :D

Ewuś ;:196 cieszę się , że podobają Ci się :D

Aniu ja kocham roślinki o intensywnych ciekawych barwach a żurawki spełniają wszystkie te wymagania :wink:

Maryś kolorki faktycznie są teraz niesamowicie intensywne, żurawki też wystroiły się jesiennie :D

Izuś u mnie wiele z nich rośnie na słoneczku, a i te z cienistej rabaty też już mają sporo słońca, bo opadła większość liści z czereśni i chyba dzięki temu są tak cudownie wybarwione, tym bardziej , że już od długiego czasu jest piękna, słoneczna pogoda, mimo chłodu :D

Obserwator- czy zdradzisz nam swoje imię :wink: :?: Żurawek jest naprawdę ogrom przepięknych odmian i w związku z tym mnóstwo chciejstw 8-) :lol:

Iguniu czy się przekonałam :?: .....jak zobaczyłam jak one bajecznie zdobią ogród, to zakochałam się na zabój i czekam z niecierpliwością na wiosenną ofertę i już się piszę na następne :tan

Dorotko, tak sobie myślę, że w tej chwili żurawki to najbarwniejsze i najpiękniejsze roślinki w moim ogrodzie :D

Adrianie witaj w moim ogródku :wit Wcale Ci się nie dziwię, że zachorowałeś na żurawki, im naprawdę trudno się oprzeć :D Ja też już czekam na wiosnę i na następne żurawkowe zakupy :D
obserwator
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agnieszko w dokumentach imię moje wpisane-Iwona :) Powiedz mi,czy te żórawki oprócz innych liści,mają także inne kwiatki?Bo te zielone co mam,to kwiatki mają bardzo ładne,takie delikatne.Chyba będę na wioosnę ,poszukiwaczką nowych odmian ;:224
rośliny domowe///
Pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko :D :wit Żurawki mają różne kwiatki, czerwone, białe , kremowe...o większych i mniejszych kwiatuszkach, ale wszystkie takie delikatne i zwiewne :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”