Ewo, próbuję dojść jaka to dalia, i nie mogę jej znaleźć w archiwalnych zakupach

Ewo, Ty się na forum napatrzysz, nazbierasz inspiracji a potem nas wszystkich zaskakujesz swoimi pomysłami. Więc nie narzekaj na beleco, bo to świetna pozycja wyjściowa do udoskonalania

Izo, ogród mam w pamięci, nie na zdjęciach. Zdjecia są na Forum, chociażby w wizytówkach. Zresztą, i tak nie mam zgody gospodyni na publikowanie, nie pytałem nawet. Nie było czasu, bo 3-godzinna wizyta zleciała w tak przemiłej atmosferze, że aż nie mogłem uwierzyć w tak szybki upływ czasu.
Ogród, który oglądałem jest piękny, ma duszę. Wydaje się, jakby był kilkukrotnie większy, niż jest w rzeczywistości. Pełen zakamarków, pięknych i często unikalnych roślin, skomponowany z ogromnym wyczuciem, tak, że spojrzenia z różnych perspektyw pokazują za każdym razem inny ogród. Niesamowite, jakby w ramach posesji znajdowało się kilka różnych ogrodów. Niedościgniony ideał, takie coś w przyszłosci chciałbym umieć stworzyć u siebie. Mam już od czego zacząć, bo z pustymi rękami nie wróciłem. Gospodyni była tak uczynna, że chciała sie podzielić ze mną każdą rośliną, na którą padł jej wzrok

Mam nadzieję, ze jeszcze kiedyś będzie mi dane zobaczyć to miejsce i Właścicielkę jeszcze raz

Elu, planuję gdzie wsadzić te wszystkie dary, które przywiozłem