Cześć dziewczyny
Jakoś ostatnio coraz później na forum sie melduję. W moim domu i ogrodzie same rewolucje. Małe, ale liczne. Stąd moja nieobecność i zaległości.
Fabi, masz rację. Trawa najpierw będzie zdjęta, al nie zrolowana. Nie umiem tak. Chyba do tego trzeba mieć specjalne narzędzia
Dorotko, ja też jakoś do nich sceptycznie podchodziłam. Oczami wyobraźni widziałam w dalszym ciągu drewniane schody, dlatego nie mogłam tych tak od razu zaakceptować.
A rabatki nie będę zagęszczała. Przynajmniej na razie mam takie silne postanowienie.
Bożenko, właśnie u Ciebie mi sie spodobały i nie zaprzeczam, że utwierdziłam się w swoim postanowieniu patrząc na nie. A czy ładniejsze

To kwestia gustu.
Nowa rabatka powstałą po tylu latach. Już nie będzie to miejsce straszyło gości po wejściu. Jeszcze trochę mnie czeka pracy, żeby poprawić wygląd przedniego ogrodu, ale to już mam coraz więcej zrobione.
Nelu, nie wiem czy kiedykolwiek będzie chodził po tych schodach
Zobaczymy.
Ta trawka chyba jednak za wysoka, żeby ją zamieniać ze zwykłą trawnikową. Ona by sie doskonale nadawała natomiast do mojej nowej rabaty, która powstanie w przyszłym roku.
Monia dziękuję
A teraz to co u mnie jeszcze kwitnie