diament
Specjalnie dla Ciebie

Mój aparat nie nadaje sie do widoczków, ale widok wiekszości z Was powinien byc znajomy mimo kiepskiej jakości

Zatem taki mam widok z okna - akurat z loggi...
myszkas21
odmiana ogrodowa (sprzedawana bez doniczki)
Joane
Ja z dobrodziejstw tego forum juz chyba ze 2 lata korzystam... Zarejestrowana jestem chyba od lutego

chyba jakoś tak - ale jak widać, ja z tych cichych i niepiszących ninja... Na forumowe wirusy w moim przypadku jest tylko jedna rada: brak środków finansowych... ale i tak zawsze się znajdzie jakiś złośnik, co zaproponuje wymiankę albo prześle coś z dobroci serduszka nie przejmując się moim brakiem miejsca

<żart> Dziękuję w imieniu fioła...
wiolcia, treissi
dziękuję, trochę czasu juz minęło i korzonki juz są
monika r
niestety fiołki wymuszają cierpliwość - ja mam na to sposób: taplam listki w ukorzeniaczu, wciskam do ziemi i zapominam o nich... Po dwóch miesiącach patrzę, a maluchy juz są

Również dzięki sporej ilości kwiatów nie myślę o maluchach fiołkowych - tyle się dzieje u innych... Ja teraz mam małą manię hibiskusów, zatem fiołki same się o siebie zatroszczyć muszą
Byłam dzisiaj w Ler.. Merl.. - i prawie się skusiłam na storczyka. Były przecenione, bo przekwitnięte, ale prawie jednego wzięłam booooo...
BYŁY OGROMNE!!!
Nigdy takich nie widziałam - kwiaty miały wielkości całej dłoni, a pędy miały długość metra! stałam i biłam się z myślami chyba ze 20 minut (dopóki mój

nie zakupił wszystkiego czego potrzebowal i mnie stamtąd nie zgarnął)... Nie zdawałam sobie sprawy, ze storczyki mogą byc takie wielkie

Trochę ponad 10zł kosztowały - z 40zł były przecenione...
Znalazłam rowniez hibiskusy ale... Kosztowały 25zł - kolejny szok! mało tego - żaden nie miał ani jednego pączka

Sobie żarty stroją te sklepy... Normalne, kwitnące storczyki były tańsze....
Pozdrawiam