Monia to niesamowite jak wszystko się rozrasta, szkoda że rabaty nie rosną razem z roślinami
Patrzę na Twoje plany i widzę ze jednak urosną,
Też jestem za najmniejszą ilością trawy. U mnie w całym ogrodzie będzie jej ok 180m2 a u Ciebie ile jest trawniczka? , o trawę mam wrażenie trzeba dbać bardziej niż o rośliny.
Podobnie jak TY nienawidzę pielenia, po prostu szkoda mi na to czasu, wolę w tym czasie pogadać z moimi roślinami.
A wiem ze są tacy co to lubią

Wiesz jak lubię trawy, dlatego pomysł dodania ich do Twoich rabat bardzo mi się podoba, ja bym tam dodała jakiś czerwono listny klon palmowy. Wiem co powiesz boisz się, że u ciebie nie urośnie, a ja Tobie mówię że urośnie, patrząc jak wszystko inne rośnie jestem wręcz pewna.
Płaskie kamienie też ostatnio kupowałam na ścieżkę w trawniku, i z karmnikiem i za kamienie na te dwie ścieżki zapłaciłam 120 zł wydaje mi się że to nie tak sporo, było to jakieś 500 zł za tonę.
Znalazłam w workach po 30 kg za 30 zł bardzo ładne białe otoczki w różnych wielkościach, i chyba też się na nie skuszę, rozumiem co masz na myśli z tym sklepem z bułeczkami też bym tak sobie kilka bułeczek co kilka dni nabyła