arlet3 Mam nadzieję, że banany puści jak najpóźniej - bo one po wydaniu owoców umierają

Na szczęście godni nastepcy rosna w nóżkach
AnnaAgnieszka witaj u mnie - ach papryczki na pizzy - coś wspaniałego.
zeberka4 ja o swoim zapomniałam i w te ostatnie deszcze i chłody na 3 dni go zostawiłam na dworze

Już jest w domu ale chyba to wyziębienie odchoruje.
renata_22 
Witam u mnie. Ta peperomka już jakiś czas temu pojechała do Andziax007 (mam nadzieję że nie pomyliłam nicku). Ja jakos serduszka do niej nie miałam. Papryka była ostra ale dla mnie to niebo w gębie

dziękuję w imieniu Zenka i króliczków - mam nadzieję, że równie sędziwego wieku dożyją co Twój
Doti hojki przybyły, ale na razie musza się zadowolić własnym tylko towarzystwem - przez dłuższy czas kumpli nie przybędzie.
ingga hmm... cały problem w tym, że ja dzwoniłam
Michaeli dziękuję, a za rok zapraszam na oglądanie gigantów, które z tych maluchów wyrosną
kindziek Bardzo Ci dziękuję, tak to kubeczki po monte ale żeby nie było - to ten rozmiar XXL

Tak - serpens ma włoski na listkach
Dziękuje wszystkim za odwiedziny. Mnie znów przez tydzien nie będzie, a to za sprawą przeprowadzki

Wreszcie ten moment nadszedł, długo obiecywałam. Dlatego teraz musze poświęcić czas na upchnięcie w nowym mieszkaniu moich doniczek
Na "do zobaczenia" zdjęcie Zenka pomagającego w pakowaniu - głównie w bałaganieniu.
Pozdrawiam