Witajcie! Po krótkiej przerwie jestem z powrotem na forum. Ale ta przerwa była wspaniała, bo wypełniona spotkaniami z forumkami. Pęchcin zrobił na mnie ogromne wrażenie. Takiego ogrodu pokazowego przy szkółce jeszcze nie widziałem

I mógłbym jeszcze długo po nim chodzić i dokładniej przyglądać się poszczególnym roślinom. I to jeszcze mogąc komentować, to co się widzi z innymi forumowiczami - super

Jutro postaram się wkleić jakieś zdjęcie.
Dalu, cieszą mnie Twoje słowa, a potwierdzeniem, że takie ogrody lubisz, jest Twój piękny, dojrzały ogród
Halinko, i niech tak będzie
Grażynko jak wszystkie słonecznikowate tak i ten ma ogromną siłę wzrostu. Jednak ażurowe liście słonecznika wierzbolistnego dodają mu lekkości a ogrodowi trzeciego wymiaru
Izo, przekażę mamie

Zresztą ładnie wybarwione i utrzymane hortensje to też jej nie moja zasługa.
Mi ta pogoda jest nawet na rękę, bo ogród zazielenił się i dobry czas na przesadzanie
Aniu, tak jak pisałem - ta hortensja ma 10 a może i 15 lat więc doczekamy się (obiecałem Soczewce, że już marudził nie będę w temacie czekania

)
Przemek, cieszę się, że znalazłeś czas i że mogłem zobaczyć zupełnie inny ogród od mojego.
Masz świetną kolekcję iglaków i drzew, o których nie miałem pojęcia, a poznawszy rozmach, z jakim tworzysz ogród, wkrótce dopełnisz go bylinami i będzie wyglądał na medal
Isiu, mi też było miło, tym bardziej, że jesteś ciepłą i przemiłą dziewczyną
Witaj
Inko w moim ogrodzie

Zapraszam, kiedy tylko masz ochotę. Lubię rośliny botaniczne, które rzadziej pojawiają się w ogrodach, i traktuję je na równi z pozostałymi
Alicjo, cieszę się, że Cię poznałem i na pewno skorzystam z Twojego zaproszenia a jeszcze prędzej zwiedzę Twój wątek
Z tą moją wiedzą różnie bywa - jest wyrywkowa i pobieżna ale jeśli coś będę wiedział, to z chęcią pomogę
Moniko, jesteś bardzo fajną dziewczyną i dzisiejsze spotkanie z Tobą i pozostałymi forumkami na długo pozostanie mi w pamięci
Myślę, że okazja kolejnego spotkania nadarzy się niedługo w Skierniewicach