Moja wielka improwizacja - Fleur78 - 1cz. 2007r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dlaczego piszesz że miałaś ? Czyżby coś się stało? :cry:
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 lip 2007, o 23:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Tak, już nie żyje... :( To był najukochańszy piesek na świecie... ;:167 ;:167 ;:167 Dlatego teraz mam maleńkiego Bobiczka, który jest zupełnie inny, żeby każdy z nich był JEDYNY...
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Bardzo, bardzo Ci współczuję bo ja sama przeżywałam już to dwa razy jeśli chodzi o pieski i znam ten ból.
Ale dobrze że masz Bobika. To przesłodkie małe psiątko, które potrafi robić niesamowite pozy. Jest bardzo fotogeniczny. A czy też lubi spać w łóżku ze swoją pańcią ?Bo moja Tinka inaczej nie potrafi. :wink: :)
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
KaeR
1000p
1000p
Od: 10 maja 2007, o 18:09
Kontakt:

Post »

Witam.
No ładnie tutaj jakieś balety, imprezy a gdzie przygotowane miejsce dokarmiania dla biednych
zmarzniętych skrzydlatych gości?

Pozdrawiam, Krzysztof.
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

To strasznie przykre stracić pieska. Nie chcę już tego nawet wspominać, bo zaraz się strasznie rozżalam...

Bobik nie śpi z nami, chyba że uda mu się wejść do łózka podstępnie. Pisałam o jego "podchodach" na tej stronie, w czwartym poście od dołu, kierowanym do Dawida. Nie chcemy, żeby z nami spał przede wszystkim dlatego, że jest taki malutki i delikatny, że boimy się, żeby mu nie zrobić krzywdy, przyduszając go we śnie.
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Jak mogłam przegapić te fotki :oops: . Są super. Moja suczka - jamniczka uwielbia spać z nami w łóżku i wcale jej nie przeszkadza, że czasem dostaje "kopniaka". Ale ona waży 13 kg, więc nie grozi jej żadne skaleczenie. Poza tym śpi bardzo czujnie i raczej zawsze robi uniki.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

KaeR pisze:Witam.
No ładnie tutaj jakieś balety, imprezy a gdzie przygotowane miejsce dokarmiania dla biednych
zmarzniętych skrzydlatych gości?

Pozdrawiam, Krzysztof.

Krzysiu, bardzo chwalebną akcję wiedziesz! :D Ale dokarmianie ma sens tylko wtedy, gdy nie ma czego jeść, czyli przede wszystkim wtedy gdy jest śnieg. U mnie śniegu nie ma, natomiast jest jeszcze pełno różnych jagódek na krzakach. Widzę jak ptaszki sobie je skubią... Wiec na razie nie ma takiej potrzeby... Ale kiedy będzie trzeba, na pewno o ptaszkach nie zapomnę... :D I nie tylko o dokarmianiu, ale także o wodzie do picia... :D
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Widzisz, Grażynko, a Bobik wazy dokładnie 4kg 20 dkg! A jeszcze kiedy mam porównanie do jego "starszego brata", który ważył 37 kg, to rozumiesz, że się boję, żeby mu nie zrobić krzywdy... :D Jakiego masz jamniczka? Możliwe, że jest w Twoim wątku, ale nie zwiedziłam go jeszcze dokładnie, bo wątki o dużej liczbie stron (jak Twój
:D ) zostawiam sobie na później, kiedy skończą się prace w ogródku...
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42

Post »

Fleur 78 pisze:
chatte pisze:Kwiatuszku, nalewka jest super! Daj koniecznie przepis! :D
Teraz tylko trzeba poczekać na Nalewkę, bo jak pić nalewkę bez Nalewki?
A Nalewka pewnie nie lubi mojej nalewki :( i dlatego nie przychodzi... ;:98 To co Ci z przepisu na nalewkę, której nie lubi Nalewka... :cry:
Jestem, nie płacz tak rozpaczliwie, jestem, tylko troszku się zalałam nalewką i nie bardzo mogłam gadać do sensu, bo mocna była strasznie :lol: :oops: :lol:
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

A to moja jamniczka ze swoją przyjaciółką

Obrazek
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Piękny widok! :D ;:63 ;:63 ;:63 A ile Twoja Tinka ma lat?
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Moja Tinka ma 6 lat. Bardzo zaprzyjażniła się z kotami - bo mam 2 kocice. Ta druga jest czarnosiwa.Ale jeżeli pojawi się w ogrodzie obcy kot, to raczej nie ma szans na dłuższy pobyt jak minutę. Może Tinka boi się że to konkurencja dla niej. Ale z kotkami jest w bardzo dobrej komitywie, co chyba widać.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Czyli wynika z tego, ze Tinka jest na zdjęciu nie z przyjaciółką, tylko z przyrodnią siostrą... :lol: 6 lat, to bardzo dobry wiek, bo pies jest już "wychowany", można się z nim zrozumieć praktycznie "bez slow" a równocześnie jest jeszcze młody... :D Czy zawsze miałaś jamniczki czy może jakieś inne rasy (czy wielo- rasy :D )?
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Najpierw był cocker spaniel, potem wielorasowiec a teraz jest jamniczka. Kotka z którą siedzi na oknie jest jej rówieśniczką , jeśli chodzi o wiek a ta druga ma 3 lata.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Dziękuję, Grażynko, za miłe pogaduszki! :D Przy okazji opowiedz mi coś o kokerze spanielu, bo znam tę rasę tylko z nazwy i z obrazków. Jaki mają charakter itp.
Ale teraz mi się same oczy zamykają... A Ty pewnie tez już idziesz/poszłaś spać, wiec miłych snów! ;:100 ;:41
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”