Moja wielka improwizacja - Fleur78 - 1cz. 2007r
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bardzo, bardzo Ci współczuję bo ja sama przeżywałam już to dwa razy jeśli chodzi o pieski i znam ten ból.
Ale dobrze że masz Bobika. To przesłodkie małe psiątko, które potrafi robić niesamowite pozy. Jest bardzo fotogeniczny. A czy też lubi spać w łóżku ze swoją pańcią ?Bo moja Tinka inaczej nie potrafi.

Ale dobrze że masz Bobika. To przesłodkie małe psiątko, które potrafi robić niesamowite pozy. Jest bardzo fotogeniczny. A czy też lubi spać w łóżku ze swoją pańcią ?Bo moja Tinka inaczej nie potrafi.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Fleur 78
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 lip 2007, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
To strasznie przykre stracić pieska. Nie chcę już tego nawet wspominać, bo zaraz się strasznie rozżalam...
Bobik nie śpi z nami, chyba że uda mu się wejść do łózka podstępnie. Pisałam o jego "podchodach" na tej stronie, w czwartym poście od dołu, kierowanym do Dawida. Nie chcemy, żeby z nami spał przede wszystkim dlatego, że jest taki malutki i delikatny, że boimy się, żeby mu nie zrobić krzywdy, przyduszając go we śnie.
Bobik nie śpi z nami, chyba że uda mu się wejść do łózka podstępnie. Pisałam o jego "podchodach" na tej stronie, w czwartym poście od dołu, kierowanym do Dawida. Nie chcemy, żeby z nami spał przede wszystkim dlatego, że jest taki malutki i delikatny, że boimy się, żeby mu nie zrobić krzywdy, przyduszając go we śnie.
- kogra
- Przyjaciel Forum
Jak mogłam przegapić te fotki
. Są super. Moja suczka - jamniczka uwielbia spać z nami w łóżku i wcale jej nie przeszkadza, że czasem dostaje "kopniaka". Ale ona waży 13 kg, więc nie grozi jej żadne skaleczenie. Poza tym śpi bardzo czujnie i raczej zawsze robi uniki.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Fleur 78
- Przyjaciel Forum
KaeR pisze:Witam.
No ładnie tutaj jakieś balety, imprezy a gdzie przygotowane miejsce dokarmiania dla biednych
zmarzniętych skrzydlatych gości?
Pozdrawiam, Krzysztof.
Krzysiu, bardzo chwalebną akcję wiedziesz!

- Fleur 78
- Przyjaciel Forum
Widzisz, Grażynko, a Bobik wazy dokładnie 4kg 20 dkg! A jeszcze kiedy mam porównanie do jego "starszego brata", który ważył 37 kg, to rozumiesz, że się boję, żeby mu nie zrobić krzywdy...
Jakiego masz jamniczka? Możliwe, że jest w Twoim wątku, ale nie zwiedziłam go jeszcze dokładnie, bo wątki o dużej liczbie stron (jak Twój
) zostawiam sobie na później, kiedy skończą się prace w ogródku...

- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
Jestem, nie płacz tak rozpaczliwie, jestem, tylko troszku się zalałam nalewką i nie bardzo mogłam gadać do sensu, bo mocna była strasznieFleur 78 pisze:A Nalewka pewnie nie lubi mojej nalewkichatte pisze:Kwiatuszku, nalewka jest super! Daj koniecznie przepis!
Teraz tylko trzeba poczekać na Nalewkę, bo jak pić nalewkę bez Nalewki?i dlatego nie przychodzi...
To co Ci z przepisu na nalewkę, której nie lubi Nalewka...

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- kogra
- Przyjaciel Forum
Moja Tinka ma 6 lat. Bardzo zaprzyjażniła się z kotami - bo mam 2 kocice. Ta druga jest czarnosiwa.Ale jeżeli pojawi się w ogrodzie obcy kot, to raczej nie ma szans na dłuższy pobyt jak minutę. Może Tinka boi się że to konkurencja dla niej. Ale z kotkami jest w bardzo dobrej komitywie, co chyba widać.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Fleur 78
- Przyjaciel Forum
Czyli wynika z tego, ze Tinka jest na zdjęciu nie z przyjaciółką, tylko z przyrodnią siostrą...
6 lat, to bardzo dobry wiek, bo pies jest już "wychowany", można się z nim zrozumieć praktycznie "bez slow" a równocześnie jest jeszcze młody...
Czy zawsze miałaś jamniczki czy może jakieś inne rasy (czy wielo- rasy
)?

- kogra
- Przyjaciel Forum
Najpierw był cocker spaniel, potem wielorasowiec a teraz jest jamniczka. Kotka z którą siedzi na oknie jest jej rówieśniczką , jeśli chodzi o wiek a ta druga ma 3 lata.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki