Dawid cieszę się że szybko otrzymałeś przesyłkę, jest większa szansa na ukorzenienie, dziś rano w TV mówiono że teraz też jest dobry czas na takie zabawy
Grażyno jeszcze nie , jesienią kupię róże a teraz muszę przygotować jakiś fundament, aby ją solidnie przytwierdzić do podłoża

, jak tylko będzie gotowe to pokażę.
Jacku piękna ta hortensja i do tego jeszcze niebieska

, zdjęcie niech koniecznie zostanie

, ale gdy na nią patrzę to wygląda na ogrodową

. Ale jeśli nie to jeszcze lepiej , pięknie kwitnie bo nie marzną jej pąki kwiatowe, może faktycznie jest z tych co pisze Dawid , może trafił się Tobie egzemplarz zanim utworzono nową grupę . Szkoda że nie możemy ustalić odmiany - dopisałbym do listy
Wczoraj zabrałem się za robienie nowej rabaty krórą ostanio sobie nakreśliłem, tylko ten pomysł z użyciem większych kamieni bardzo męczący, ale na zdjęcia jeszcze za wcześnie. Byłem wczoraj w szkółce

myślałem że jest już nowa książeczkowa oferta , ale będzie dopiero w drugiej połowie sierpnia za to przywiozłem nową hortensję ma pąki to jeszcze zakwitnie i bedzie z czego robic nowe sadzonki

i jedną trawkę Miskant ciński tylko nazwę odmiany zgubiłem- trudno pojadę jeszcze raz się spytać
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
I może coś z mojego ogródka
Różyczka
Caramella
i Elmshorn
Uploaded with
ImageShack.us