U Tomka cz.2
Re: U Tomka cz.2
Świetnie się prezentuje formowany bukszpan!
- iwa27
- 1000p
- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
To Susana, prawda? Moja maleńka w tym roku pięknie się zagęściła, a wiosną miała 2 kwiatki, ale w okresie kiedy było zimno, a potem prawie non stop lało, więc kwiatki były długo w pączku a potem dość szybko przekwitły. Zostały po nich takie jakby pręciki. Czy ja miałam to zaraz po przekwitnięciu usunąć?
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
hej ,Iwona,pytasz o magnolie?tak to Susan ,ja nie obrywam nasienników po przekwitnięciu,chyba że mam pod ręką ,a tak to drabiny bym potrzebował,u mnie mocno kwitła tej wiosny ,ale racja że jak jest zimno i deszczowo to kwiaty w pąkach marnieją ,wiatr też ich płatki masakruje ,ta nasza pogoda tego roku dobija
- reniazt
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 wrz 2007, o 20:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ach ta cudowna Solina - też tam kiedyś spędzałam wakacje.
Byłam też dwa razy na zakończeniu "Solińskiego Lata" - ale impreza.
Czy teraz Tomku też coś takiego organizują?
Byłam też dwa razy na zakończeniu "Solińskiego Lata" - ale impreza.

Czy teraz Tomku też coś takiego organizują?
Renia ,nad Solinę jeździmy prawie co roku ,przynajmniej na weekend,co do imprezy zakończenia lata to się nie orientuje czy dalej organizują,ale imprez jest tam dużo ,co tydzień
- reniazt
- Od: 6 wrz 2007, o 20:42
Tak, tak ja wiem, że tam rozrywki nie brakuje - ale "Pożegnanie Solińskiego Lata" - wspominam bardzo często.
- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Witaj Tomku
a wiesz że się stęskniłam za Twoim ogrodem...chyba wieki mnie w nim nie bylo....
I jak zwykle mile zaskoczona ...same piękności pokazujesz
I wakacje też widzę że miło spędziliście....bardzo się cieszę

I jak zwykle mile zaskoczona ...same piękności pokazujesz

I wakacje też widzę że miło spędziliście....bardzo się cieszę

miło Jola ,że zaglądnęłaś,ja u Ciebie też bywam i podziwiam ,co do wakacji ,udane połowicznie,połamało mnie i do dzisiaj odleguje ,nawet nie da się wyjść do ogrodu porobić fotki,powtórka z tamtego roku
- elila
- 1000p
- Od: 24 kwie 2009, o 20:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Witaj! długo mnie nie nie było na forum i teraz muszę nadrobić straty. U ciebie w ogrodzie pięknie i kolorowo, bardzo podoba mi się ten uformowany bukszpan, chyba muszę pokombinować coś takiego u siebie... Piękne fotki z wyjazdu!
- jollla500
Tomku to mnie zmartwiłeś...hm znów problemy z kręgosłupem 

Tomku, ale Ci się szykuje obfite drugie kwitnienie magnolii! Ona zakwitnie, a Ty pewnie znowu znikniesz na całe tygodnie i nie zobaczymy! 

Ewelina dziękuję za odwiedziny
Jola,znowu mnie dopadło ,chociaż dałem się zoperować ,ale widocznie nie dbam o siebie tak jak trzeba,mam tylko nadzieje że to jakieś zapalenie a nie powtórka z rozrywki dysko...
Marta,magnolia może zakwitnie ,ale ja mam problem z zobaczeniem tego,chociaż wychliłem się przez okno i jak pąki były tak są,u mnie drugie kwitnienie nigdy nie wyglądało za specjalnie ,pąki się nie rozkładają ,często odpadają w takim stanie po jakimś czasie,nie wiem co jest powodem ,wydaje mi się że zwariowana pogoda,ale jak coś się zmieni to kogoś wyslę z aparatem do ogrodu
Jola,znowu mnie dopadło ,chociaż dałem się zoperować ,ale widocznie nie dbam o siebie tak jak trzeba,mam tylko nadzieje że to jakieś zapalenie a nie powtórka z rozrywki dysko...
Marta,magnolia może zakwitnie ,ale ja mam problem z zobaczeniem tego,chociaż wychliłem się przez okno i jak pąki były tak są,u mnie drugie kwitnienie nigdy nie wyglądało za specjalnie ,pąki się nie rozkładają ,często odpadają w takim stanie po jakimś czasie,nie wiem co jest powodem ,wydaje mi się że zwariowana pogoda,ale jak coś się zmieni to kogoś wyslę z aparatem do ogrodu
-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
Witaj Tomku, czytam,ze ze zdrowiem znów problemy, oj nie dobrze, dbaj o siebie, taki młody chłopak.
Ale roślinki piękne, bo fuksje to aż się człowiek uśmiecha do nich.

Ale roślinki piękne, bo fuksje to aż się człowiek uśmiecha do nich.

- jollla500
Tomku uważaj na siebie, kręgosłup to nie przelewki....wiem coś o tym bo mój mąż ma też z nim problemy, jak tylko coś dźwignie a nie tak stoi jak powinien to zaraz go skręca i chodzi tak kilka dni z okropnym bólem....
Pamiętaj praca nie zając nie ucieknie...czasami warto przysiąść i odpocząć
zostawiam buziaka i uciekam 
Pamiętaj praca nie zając nie ucieknie...czasami warto przysiąść i odpocząć