ostatnio w kwiaciarni widziałam za 5zł ale nie kupiłam
Diamentowe kwiatki
- zeberka4
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 sty 2009, o 17:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Diamentowe kwiatki
storczyk sliczny i taki delikatny:D
Zeberko to tani, ja lubię storczyki tylko jak kwitną, potem mnie denerwują te ich korzenie 
- chan-dzia

- Od: 4 maja 2010, o 12:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Storczyk maminy cudowny.
u mnie w cast ,też są i wszystkie białe.A ja g...,stwierdziłam,że białego mam i kupiłam sobie
jak się już przy samochodzie okazało trzeciego takiego samego różowego.Skleroza,to moje drugie imię.
u mnie w cast ,też są i wszystkie białe.A ja g...,stwierdziłam,że białego mam i kupiłam sobie
Nie dość , że maminy to jeszcze piękny. Te białe to są chyba niestrudzone w kwitnieniu 
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
Hej Dorota, już wróciłaś
kalanchoe kwitnie ale zależy które, żółte już nie kwitnie
Ania to co Ty z tą sklerozą
ale różowe też ładne. Mój pierwszy różówy storczyk padł, kiedyś spadł z parapetu i korzonki ucierpiały, niedawno znowu zlądował z parapetu, jakiś pechowiec albo samobójca. Teraz przekwitł i poszedł do 
Martynko on kwitnie drugi raz, u mnie pierwszy, jest ładny bo duzy. I ma takie jasne duże okrągłe liście
Ania to co Ty z tą sklerozą
Martynko on kwitnie drugi raz, u mnie pierwszy, jest ładny bo duzy. I ma takie jasne duże okrągłe liście
Po swoim wiem, że potrafi kwitnąć niestrudzenie ponad rok /mój już od zeszłego marca/ - czego i Tobie życzę
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
jak to, cały czas ma kwiaty? Nie usychają? 
Ja go próbowałam już nawet cięciem powstrzymać dla odpoczynku a ten z kikuta strzelił kilka razy nowymi gałązkami i jeszcze nowy pęd z podłoża.. Ale teraz to już chyba będzie wreszcie kończył hi, hi /chociaż..
- uparciuch jeden 
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
mój chyba nie będzie taki łaskawy bo tylko jeden widzę pęd i nic nowego nie puszcza 
Cierpliwości Moniś, po znajomych też wiem , że ten biały potrafi 
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
Martynko to ja mu się teraz lepiej będę przyglądać
szkoda, że ten różówy nie kwitł tak długo bo to był mój ulubiony.
później wkleję zdjęcia tego obficie kwitnącego co też dostałam od mamy
u mnie pochmurno już któryś dzień, szkoda, że jest tak chłodno, z małym dzieckiem jestem trochę uwięziona w domu. Wcześniej byłam zmęczona upałami teraz chodzę śpiąca
zamawiam
później wkleję zdjęcia tego obficie kwitnącego co też dostałam od mamy
u mnie pochmurno już któryś dzień, szkoda, że jest tak chłodno, z małym dzieckiem jestem trochę uwięziona w domu. Wcześniej byłam zmęczona upałami teraz chodzę śpiąca
zamawiam
No ja słoneczka też Ci nie podeślę- tego jak na lekarstwo. Pierw mieliśmy go do znudzenia to teraz.. Mamy chwilę wytchnienia, ale już może niedługo? Całuski dla maleństwa

wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
dziękujemy za całuski
jedna księżniczka zaraz idzie spać, druga jeszcze nie wstała bo to nocny Marek ;:54
- chan-dzia

- Od: 4 maja 2010, o 12:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A ja jestem zadowolona z takiej pogody,u mnie słońce co prawda świeci ale jest chłodno,