Podoba mi się fotka ma której liliowiec czerwony ,panoszy się nad liliami ,,fajna kompozycja ...

Są Bogusiu są ......i to ile,-ale mam dużo-za dużo-bo mam buszbogusia177 pisze:powiedz ......czy jeszcze są jakieś lilie ,których Ty nie masz?
Nelu coś mi się wydaje,że to Ty ją ochrzciłaśAlionuszka pisze:zapytam ,ta róża pnąca ...znana jest nazwa...![]()
Hanka zapytam ,ta róża pnąca ...znana jest nazwa...![]()
![]()
Jadziu więcej takich zagubionych jest w moim ogrodzie-już pisałam-mam totalny artystycznybałagan.Nie mam zbyt dużo miejsca a wiele roślin chciałabym mieć i tak upycham.Jak małe to się mieści a później to już....JAKUCH pisze:tak jakby się ten pan zgubił wsród żółci
Małgosiu bardzo mi przykro ale większość lilii mam z czasów kiedy nie przywiązywałam wagi do nazw -podobał się kolor, kształt to sadziłam.A mam ich tak dużo,że nawet nie staram się ich skatalogować-życia by mi brakłobasow@ pisze:Mam pytanie - czemu nie podpisujesz swoich lilii (tak jak róż)? To pomogłoby robić ściągę na jesień....
Olu odpowiedziałam już Małgosi jak to jest z moimi liliami.fiołek-7 pisze:nazywa się ta lilia cała bordowa i ta jeszcze ciemniejsza fioletowa ? A ta jasna morelowa ?
Chyba pytasz o Landini-pozostałefiołek-7 pisze:jeszcze ciemniejsza fioletowa
No tak...Nelu coś mi się wydaje,że to Ty ją ochrzciłaśto chyba będzie Excelsa /SKS i nie mogę sobie przypomnieć czy ona powtarza
-zobaczę w tym roku/