Słyszałam, ze trzeba dolne liście obrywac ? To prawda?
 Słyszałam, ze trzeba dolne liście obrywac ? To prawda?Vertigo
 dzięki. Myśłama o zakupie jałowców bo jeszcze ich nie mam i pewnie posadziła bym z różami. no teraz już tego nie zrobię
  dzięki. Myśłama o zakupie jałowców bo jeszcze ich nie mam i pewnie posadziła bym z różami. no teraz już tego nie zrobię 

Słyszałam, ze trzeba dolne liście obrywac ? To prawda?
 Słyszałam, ze trzeba dolne liście obrywac ? To prawda? dzięki. Myśłama o zakupie jałowców bo jeszcze ich nie mam i pewnie posadziła bym z różami. no teraz już tego nie zrobię

A jeszcze niedawno zahukane to było  :P
 A jeszcze niedawno zahukane to było  :P  
   'No tak to na pewno u nas nie będzie' - oto jak brzmiał mój komentarz
 'No tak to na pewno u nas nie będzie' - oto jak brzmiał mój komentarz   

jaka skucha.... Edytko ...EdytaB pisze:Dziewczyny - tak sobie myślę, że pochwaliłam się, nawypisywałam - a jeśli nic z tego nie wyjdzie (powód - kasa) to dopiero będzie skucha

Albo za dwa. A potem będziesz przesadzaćZawsze możesz zacząć w tym sezonie, a skończyć za rok

To pomoże później uniknąć przesadzania, przynajmniej większego przesadzania
  To pomoże później uniknąć przesadzania, przynajmniej większego przesadzania  A że nie wszystko da się zrealizować od razu, trudno... Zresztą taka sytuacja ma też swoje plusy - jak Ci się w tzw. międzyczasie koncepcja zmieni
  A że nie wszystko da się zrealizować od razu, trudno... Zresztą taka sytuacja ma też swoje plusy - jak Ci się w tzw. międzyczasie koncepcja zmieni  , to nie ma problemu z tym , co wymagałoby zmian
 , to nie ma problemu z tym , co wymagałoby zmian  No ale pokaż, pokaż jakieś początki nowych nasadzeń
 No ale pokaż, pokaż jakieś początki nowych nasadzeń