Lilie, róże i liliowce królują na chwilę obecną
 Złość mnie bierze, bo ostatnie fotka otworzyła mi sie tylko do 1/4, a bardzo mnie zaciekawiła ta roślinka

Maryniu jestem tu pierwszy raz i czasu mało by się tym wszystkim nacieszyć
  Maryniu jestem tu pierwszy raz i czasu mało by się tym wszystkim nacieszyć  , krótko mówiąc "dużo i gęsto" a co najważniejsze ze smakiem
 , krótko mówiąc "dużo i gęsto" a co najważniejsze ze smakiem  

róża jaka jest każdy widzimarpa pisze:Śmieszna róża ,a kolorek ...hmm...ciekawy...

i pokazałaśDzióbków do pokazywania nie mam ale kwiatki owszem ...

współczuję i Tobie z powodu dodatkowej pracy i uciążliwości podlewania jak i roślinkom męczącym się z powodu suszy...U nas też gorąco ... ale na razie suszy nie ma ...są miejsca gdzie jeszcze woda stoi...
 współczuję i Tobie z powodu dodatkowej pracy i uciążliwości podlewania jak i roślinkom męczącym się z powodu suszy...U nas też gorąco ... ale na razie suszy nie ma ...są miejsca gdzie jeszcze woda stoi...

,chociaż już na mojej działce miałam ponad 100 lilii ale sukcesywnie zostały zeżarte...
 ,chociaż już na mojej działce miałam ponad 100 lilii ale sukcesywnie zostały zeżarte...  i  tak zaniechałam ich uprawy...Powróciły po latach ...Dzięki,że zauważyłaś moją ścieżkę ...
 i  tak zaniechałam ich uprawy...Powróciły po latach ...Dzięki,że zauważyłaś moją ścieżkę ...  

.
 .