Ogródek Goni@k
- Iwcia&Patyrek
- 500p
- Od: 5 sie 2007, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
A czemu, aż tam, mają lepszy wybór?agrazka pisze:Gosiu, ładnie w twoim ogródku i nawet rybcie już masz dużo pracy zrobiłaś w tym roku i już są tego owoce. Jak będziesz jechać do Sosnowca do Tracza to daj znać, może razem się wybierzemy.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 wrz 2006, o 13:03
- Kontakt:
Iwciu na czym polegał problem w rugowaniu mahoniIwcia&Patyrek pisze:Jestem pod wrażeniem "oszronionych" foteczek. Piękny widoczek. Szkoda, że wcześńiej nie zawitałam na forum, bo miałabym kogo mahoniami podzielic;p U mnie tak się rozrosły, że musieliśmy jest wykopac. Nie powiem żeby ich usuwanie należało do łatwych poszło parę łopat i żebra mojego męża;P

W cetrum ogrodniczym Tracza wybór jest ogromny to trzeba przyznać.gucia pisze:A czemu, aż tam, mają lepszy wybór?agrazka pisze:Gosiu, ładnie w twoim ogródku i nawet rybcie już masz dużo pracy zrobiłaś w tym roku i już są tego owoce. Jak będziesz jechać do Sosnowca do Tracza to daj znać, może razem się wybierzemy.
Ja tam zajrzałam po drodze jadąc do Łodzi po kamień na skalniak i kaskadę .Większość bylin i roslinek skalnych kupiłam właśnie w tym centrum.
Zajrzyj Guciu i sama oceń

- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Tracza mam opanowanego do perfekcji, w Łodzi jest kilka, jeden mam pod nosem dosłownie.
W Sosnowcu jest największy wybór, jest to największa placówka Tracza.
Jak kupowałam takie duże drzewa to tylko w Sosnowcu, maluchy wszędzie podobnie ale nowoście też najpierw w Sosnowcu, później na łódzkie filie.
W Sosnowcu jest największy wybór, jest to największa placówka Tracza.
Jak kupowałam takie duże drzewa to tylko w Sosnowcu, maluchy wszędzie podobnie ale nowoście też najpierw w Sosnowcu, później na łódzkie filie.

serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Do Sosnowca mam kawałek drogi, częściej jestem u Końców w Zgierzu. Mają fajne i niedrogie iglaki.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Małgosiu wygląda to super. Wcale nie widać u Ciebie jesieni - może to zasługa kamyków. Czy rybki już pływają w akwarium ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 wrz 2006, o 13:03
- Kontakt:
kogra pisze:Małgosiu wygląda to super. Wcale nie widać u Ciebie jesieni - może to zasługa kamyków.
Faktycznie poza hostami reszta roślin wygląda naprawdę dobrze

kogra pisze:Czy rybki już pływają w akwarium ?
Oczywiście ,że pływają

Tylko nie wiem jak często teraz je karmić ???

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Małgosiu - rybki nie potrzebyją dużo jedzenia. Dawaj tylko tyle, żeby do 5 min wszystko było zjedzone i wystarczy im dawać 2 razy dziennie. Przekarmione mogą zacząć chorować i często trzeba będzie czyścić akwarium - więc z umiarem.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Jesień u ciebie, rzeczywiście piękna a rośliny się nie źle się trzymają
.
Co do ryb to zależy, w jakiej je trzymasz je temperaturze, jeżeli mają zimno to zapadną w sen i nie karmi się ich w ogóle. Natomiast jak nie robisz im zimowania tylko trzymasz w letnich temperaturach to karm je tak jak w oczku no może nieco mniej, raz dziennie to góra.

Co do ryb to zależy, w jakiej je trzymasz je temperaturze, jeżeli mają zimno to zapadną w sen i nie karmi się ich w ogóle. Natomiast jak nie robisz im zimowania tylko trzymasz w letnich temperaturach to karm je tak jak w oczku no może nieco mniej, raz dziennie to góra.
Goni@czku zachwyciłam się.
Pozdrawiam Ewa
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.