Ogród Idy 74 cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród Idy 74 cz.3

Post »

Ktoś chętny na drzewko ...odradzam ....
Kwiatuszki jakieś kwitną ...ledwo je widzę ... Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

dziewczyno uważaj, wyluzuj.........bo klapsa dostaniesz w cztery litery...................... truskaweczki super, przyjeżdżam jednak na pomidorki ale co Ty będziesz zmęczona to po co?:;230
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

IDUŚ plantacja niemożliwa 5 h a zaraz bedą maliny a potem ogórki a za nimi w zwolnionym tempie pomidory a kiedy wypoczynek chociaż na chwilkę .Różyczki piękne a szczególnie Double delight . Gratuluję trzymania niepalenia ;:63 ;:63
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
GrazynaW
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 14 sty 2009, o 18:33
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Iduś a ja ciągle zachodzę w głowę,jak to ogarniasz???To jest wysiłek nieludzki!!A jak będzie wyglądał Twój urlop?
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Iduś zwolnij chociaż na chwilkę.
Bo w pewnym momencie twój organizm może powiedzieć stop.
Pracuj ale rozsądnie
Trzymam kciuki, żeby się udało na zawsze - nie palić. ;:333
Grażyna.
kogro-linki
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ida

sumaczki popędzluj randapem, jak je będziesz kosiła....to niedłuo będziesz miała pole sumaczkowe.

szkoda żeś tak daleko inaczej przyjechałabym kobieto zakupić malinki :lol:
ida74
---

Post »

Ja tylko na chwilkę ...sorki dziewczyny ,ja tylko na chwilkę coby zaznaczyć swoją obecność na forum ,coby zaznaczyć że żyję ,ale na razie nie mam czasu .NIE PALĘ DALEJ I JAKOŚ SIĘ TRZYMAM :heja :heja :heja :heja
Wakacje mamy od tygodnia i upały straszne :!:
Ostatnio na kwiatki nie mam czasu ,ale pomidory ;:111 mówię Wam ...zajmują ostatnio moje myśli i czas .Już coś widać ...mimo zielonych owoców ,że krzaczki i owoce są różniaste :shock: ...bardzo różniaste .Jak zaczną dojrzewac ,co już się zdarzy pod koniec tego tygodnia to dopiero będzie widok :shock: M mówi ,że nadrukuje biletów i będziemy pokazywać dziwaki pomidorowe za kasę ...,a co na wakacje się przyda ...i na ;:136 ,no bo kiedyś odpocząć musimy mhhhh...
Pomidory kocham miłością straszną ...teraz w sezonie ...w takim sezonie sprawiają mi ogromną przyjemność ...tzn praca nad nimi .
Chodzę przy nich jak kura przy pisklakach ...,ale nie szaleję jak zobacze jakąś plamkę ...,czy opadły kwiatek ...
Na razie szaleję z robotą ,bo w weekend rodzinnie jedziemy na koncerty3 dniowe rockowe do Węgorzewa .Bierzemy dzieciaki ,niech poznają co to jest prawdziwy koncert ...i spanie w namiocie :lol: i ,że nie wszystko jest podane na tacy ...,a poza tym będzie mój zespół ,moja miłość COMA :!:
Truskawki jeszcze zbieramy .... :shock:
Mój starszy 15 latek się zakochał :!: ...nie polecam ....Uczę się dyplomacji ...i psychologii i ...
Róże kwitną i lilje .Owoców coraz więcej ...,ale wiśni nie będzie i brzoskwiń oraz nektarynek .Złamała je szara pleśń mączniak .
ida74
---

Post »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ida74
---

Post »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek...a tak było o 5 rano :shock:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Wszystko Ci pięknie kwitnie i rośnie . Pomidorowy raj się otwiera . Jednak co inspekt to nie na polu . U mnie równez zaczynają się pokazywac owoce ,ale z Toich nasionek dopiero kwiaty . Wszystko jest takie opóżnione a ogórki nawet jeszcze nie kwitną . Miłej zabawy Wam życzę takie spanko pod namiotem jest urocze a za niepalenie trzymam kciuki DASZ RADĘ ;:196
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

Ale się cieszę,że nie ciumkasz tych papierosisków :heja

Pomidorki Cię lubią bardziej niż moje, bo u Ciebie już za parę dni będą czerwone, a u mnie za jakiś miesiąc ;:223 może za mało im śpiewam :?: :? muszę się postarać więcej do nich przemawiać ;:108 ale co powie M na tę paplaninę do krzaków ;:162 pomyśli,że mi już odbija, bo teraz patrzy na mnie dziwnym wzrokiem jak gadam do badyli ;:4
Szkoda, że tak daleko mieszkasz, bo ja mogłabym zbierać truskawki, bo ja je tofam jeść :;230
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

Iduś...gratulacje ;:138 nie pal kobieto bo to śmierc....i do tego śmierdzi....zobaczysz jak potem bedziesz kręcić nosem na palaczy.... :;230
Pomidorki masz przewspaniałe,takie dorodne....rzeknij mi-moje nie maja od dołu gron tak jak u Cibie....tylko dość wysoko-i dopieo po 2.....dlaczego :(
Tyle truskawek.... :shock: u nas są po 7 zeta kilo-na rynku :uszy chyba dżemiku znowu nie zrobie....a o brzoskwiniach nie wspomnę ....nic nie ma :twisted:
Pozdrówki-i życzę Ci siły abyś przetrwała to wszystko-bo jednak tę pracę musisz wykonać i tyle....co tu gadać.....
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18

Post »

Dasz radę! U mnie w niedzielę minął rok jak żyję bez fajek i mówię Ci z ręką na sercu da się żyć :wink: Im dłużej tym łatwiej.
ida74
---

Post »

Melduję ,że sezon truskawkowy został ukończony ;:138 Cena przyzwoita dla zbieraczy i sprzedawców .Plony obniżone przez deszcze wcześniejsze o 35 % ,ALE I TAK NIE BYŁO ŻLE .... :!: Nareszcie odzyskałam ema ...,w sezonie wstawał o 3 rano :? ,a kładł się o 21 ...i jakoś daliśmy radę..
...nie palę ;:108 ...choć kryzysy miewam ...nawet dzisiaj ... :!:
Właśnie szykuję żarełko na dwa dni ,bo jutro wyruszamy całą rodzinką na koncert rockowy do Węgorzewa :uszy
Jezioro ,rock i zabawa ...nareszcie odpoczynek :!:
Pomidoraski moje kochane rosną i cieszą oczęta moje swoimi kształtami i kolorami ... :shock: ,ale mam frajdę ...
Jest gorąco ,nawet bardzo i ostatnimi czasy nic nie robię tylko wszystko podlewam ...zapowiadają upały straszne i tak się zastanawiam czy nie wypompuję stawu do końca ...co na to ryby :?: :!: :roll:
Wszystko strasznie zdrożało :shock: pomidory u nas malinowe po 10 zyla -massakra ...w sezonie takie ceny :!: Ogórki po 6 zyla -skandal ...
Lilije kwitną ...chwasty nie rosną na ogrodzie ,bo za sucho ,ale w fdolii dają ostro ...dziękują mi za podlewanie :? :lol:
Papryka się odbraziła i szaleje owocami ...szkoda,że tylko z 10 krzaczków ...reszta około 60 zdechła z przelania i żółknie ....
Muszę kupić jakąś chłodziarkę ,bo przez wędzonki nie mogę zamrozić owoców ...
Poziomki sobie jem i agrest na obiadki ...
Siły już nie mam i fotki zapodam ...,a potem spać ,bo w piątki to jakoś odpadam szybko ... Obrazek
ida74
---

Post »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”