Ja tylko na chwilkę ...sorki dziewczyny ,ja tylko na chwilkę coby zaznaczyć swoją obecność na forum ,coby zaznaczyć że żyję ,ale na razie nie mam czasu .
NIE PALĘ DALEJ I JAKOŚ SIĘ TRZYMAM
Wakacje mamy od tygodnia i upały straszne
Ostatnio na kwiatki nie mam czasu ,ale pomidory

mówię Wam ...zajmują ostatnio moje myśli i czas .Już coś widać ...mimo zielonych owoców ,że krzaczki i owoce są różniaste

...bardzo różniaste .Jak zaczną dojrzewac ,co już się zdarzy pod koniec tego tygodnia to dopiero będzie widok

M mówi ,że nadrukuje biletów i będziemy pokazywać dziwaki pomidorowe za kasę ...,a co na wakacje się przyda ...i na

,no bo kiedyś odpocząć musimy mhhhh...
Pomidory kocham miłością straszną ...teraz w sezonie ...w takim sezonie sprawiają mi ogromną przyjemność ...tzn praca nad nimi .
Chodzę przy nich jak kura przy pisklakach ...,ale nie szaleję jak zobacze jakąś plamkę ...,czy opadły kwiatek ...
Na razie szaleję z robotą ,bo w weekend rodzinnie jedziemy na koncerty3 dniowe rockowe do Węgorzewa .Bierzemy dzieciaki ,niech poznają co to jest prawdziwy koncert ...i spanie w namiocie

i ,że nie wszystko jest podane na tacy ...,a poza tym będzie mój zespół ,moja miłość
COMA
Truskawki jeszcze zbieramy ....
Mój starszy 15 latek się zakochał
...nie polecam ....Uczę się dyplomacji ...i psychologii i ...
Róże kwitną i lilje .Owoców coraz więcej ...,ale wiśni nie będzie i brzoskwiń oraz nektarynek .Złamała je szara pleśń mączniak .