Wiecie co ....? Nie ma lepszej terapii niż to forum

Jesteście kochane
------------------------------------------------------------------------------
Magda, jak Ty wytrzymałaś 10 dni bez ogrodu? Ja bym chyba w depresję popadła...
No
,Marto -toteż i popadłam w lekką...
Niestety -natury nie mam optymistycznej ,jak pisałam .Nie rzucam się do każdego nowego wyzwania
"na hura!", ale analizuję wszystkie możliwe czekające mnie przeszkody. Jest to okropna cecha,
nie pomaga w życiu...
Pomyśl sobie tak: w dużym aucie największy problem jest z parkowaniem
Gorzatko 
Trafiłaś w samo sedno sedna
Właśnie- to piekielne parkowanie ,wycofywanie itd. Jechać do przodu to ja mogę,ale zawsze na początku i na końcu
trzeba jakoś zaparkować...Dzisiaj mija miesiąc niejeżdżenia .Może jutro spróbuję (dzisiaj mąż zabrał samochód).
Gosiu -te piżamy do południa to mnie tak dobijają ....Żeby tak mieć babcię z domkiem nad samym jeziorem-
na całe wakacje dzieci tam wyekspediować ,fajnie by było co???
Wiktorio ,Aniu Zielona ,Izabelko Ewuniu

Dziękuję Wam za miłe słowa!!
Dominiko

jesteś cudowna!!
Więc... wzięłam ze sobą naszą psicę

Psica uwielbiała jeździć samochodem, była nauczona siedzieć na podłodze przed fotelem pasażera, no i była duuuża - więc czułam się bezpieczniej (idiotyczne, ale działało) - potem zawsze ją brałam na jakieś przejażdżki

Mój brat stukał się w głowę i mówił, że równie dobrze mogę jeździć z pluszowym misiem

Czyli normalna dogoterapia! Mój pies też ładnie jeździ na tym miejscu przed pasażerem,a mam jeszcze kanarka
Dziękuję też za rady w sprawie humusu- czyli to tak jakby ułożyć wielką górę kompostową?
No, właśnie w czwartek odbieramy projekt tego naszego domku i architekt ma się zabrać za jego tzw. adaptację
do naszej działki. Byliśmy tam któregoś dnia o 20 i z niejakim smutkiem zobaczyłam jak wielka chałupa zbudowana
ostatnio zacienia nam 2/3 działki. Niby to był wieczór ,ale w najdłuższe dni w roku. Ich dach zabrał
nam zachodzące słońce....Szkoda.
I nieaktualne zdjęcie Hortensji Anabelle. To już chyba ostatni moment na zrobienie sadzonek z hortensji.
O, tu na przykład sadzonki zrobione rok temu -ładnie rosną