Mam taką tylko, że starszą sporo to możesz w moim wątku porównać sobie, czy to to

To chyba ta. Tak ją nazwę. Najwyżej się ją przechrzci.bibi56 pisze:Fajne nowościTa Mammilaria nn wygląda mi na duwei (ale mogę się mylić, bo nie jestem jeszcze zbyt mocna w rozpoznawaniu, dzielnie się uczę
)
Mam taką tylko, że starszą sporo to możesz w moim wątku porównać sobie, czy to to
Chyba się wstrzymam na razie z przesadzeniem. Jest w dosyć niezłej mieszance. Bryła nie jest tak zbita.blabla pisze:Im mniejszy pąk tym też i mniejsze szanse, że w momencie stresu roślina go zrzuci. Więc są spore szanse, że nie odpadną po przesadzeniu.
Nie dziękuję.katrina26 pisze:Fajne zakupy, Echinopsisy piękne, życzę aby nie zrzuciły pączków i zakwitły
Kupiłem go ze względu na odrosty. Jeszcze był dosyć niezły Ferak, M.elongata, coś podobne do E.multiplex, ale jakby wyciągnięte. Karty jeszcze nie mam, bo chyba nie obsługują.ana777 pisze:Echinopsis subdenudata bardzo ładny! Co by tylko ładnie zakwitł... Choć i teraz, jeszcze bez kwiatów, ładnie sie prezentuje!
Ogólnie dużo tych nowości u Ciebie. Dostałeś już kartę stałego klienta w nowej kwiaciarni?