Izo, dziś będę sprawdzała najdłuższą łodyżkę, na ile części udałoby mi się ją ciachnąćAntilia pisze:A ja bym się załapała na tego z jasnymi listkami?bibi56 pisze:Alinko, powiem szczerze, że nie ma pojęcia jak to się nazywa![]()
Ja też wcześniej nigdzie go nie widziałam dlatego jak te kilka lat temu go zobaczyłam to musiałam skubnąć![]()
jakiś czas temu sporo widziałam w Obi (miesiąc- 2 temu może?)
Z braku miejsca na parapetach, i ścianach (w chwili obecnej) mogłabym się wymienić, na jakiegoś fiołeczka, którego jeszcze nie posiadam, bo w tej chwili one mnie najbardziej intersują
On dosyć wolno rośnie (ale z dwie szczepeczki mogę dla zainteresowanych uczknąć)
i fiołeczki też chętnie

Na pewno Ula - Ulakonie chce i @lina, ale może uda się ciachnąć na 3 części? na więcej niestety nie dam rady, bo tak jak pisałam nie przyrasta mi on jakoś w szybkim tempie, ten obok mniej więcej w tym samym czasie posadzony a jest 2 razy dłuższy

Przejrzałam sobie Twój wątek i mam takie pytanko, czy masz jakieś inne fiołeczki niż te na zdjęciach? BO tak się składa, że kurcze takie mam (albo bardzo podobne) i nie wiem na co mogłybyśmy się na przykład wymienić?
Aniu, Bardzo się cieszę, że wpadłaś

dzięki za dobre słowo pod adresem fiołasków

Jak będzie chwilka to zrobię zdjęcie maleństwom