Początek przygody

Zablokowany
Awatar użytkownika
kasiunieczka_32
1000p
1000p
Od: 19 maja 2010, o 08:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Początek przygody

Post »

Moniu, a fotki papużek masz :?: :?: :?: :?:
Bardzo je lubię i miałam ale jak byłam dzieckiem :cry: Ale za to zawsze miałam pieska :tan
Będziesz musiała mieć niezły areał na taką ilość zwierzątek, jaką planujesz ;:108 ;:138 ;:138
Ja bym jeszcze na moim wymarzonym gospodarstwie chciała mieć koniki, no i kilku kolegów dla Ice'a. Mogliby być jak najbardziej z jego rasy ;:108
Moniu to wspaniale, że masz takie serce i rękę do zwierząt i roślinek ;:180 ;:167
Zabka_Monis
1000p
1000p
Od: 17 maja 2010, o 09:55
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

:oops: :oops: :oops: Aż się zarumieniłam :oops: :oops:
Oczywiście, że fotki papużek mam :) I to pełno :) Jeśli chcesz to wstawię po jednym, ale nie wiem czy mogę? :oops: :wink: Ja niestety nigdy nie miałam pieska , bo ojciec nie lubi psów... :(
Planujemy z Bartkiem mieć dość sporo tych zwierzątek plus storczyków ;:138 Trzeba będzie mieć sporo miejsca na to, więc bedziemy szukać domku z gospodarstwem , żeby to wszystko jakoś urządzić. No i zaraz koło domku ma przylegać wybudowana przez nas oranżeria , a w niej wiadomo co.. raj storczykowy :D
Awatar użytkownika
kasiunieczka_32
1000p
1000p

Post »

Moniu, macie piękne plany ;:108 ;:63
A wciśnij tam w photoshopie obok papużek kwiatuszka i będzie ok. Ja u siebie na początku wrzuciłam jakieś zdjęcie mojego Ice'a i nikt uwagi mi nie zwrócił.
Zabka_Monis
1000p
1000p
Od: 17 maja 2010, o 09:55

Post »

Kasiu już szykuję fotki :) Wstawię je na swoim profilu, bo dodam jeszcze kilka zdjęć storczyków z Palmiarni ;)
Awatar użytkownika
Henrykbb
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2010, o 13:07
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jeszcze jedno Wam powiem, po stosunku ludzi do zwierząt i roślin, można ocenić jakim kto jest człowiekiem. A znając troszkę to Forum, to napiszę jeszcze, że niejeden forumowicz/ka jest "zapsiony i zakociony"
Więc nie pozostaje nic innego jak podsumować, że same dobre dusze na tym Forum "urzędują"
W takim razie ja jestem złym człowiekiem!Nie mam żadnych zwierząt.Ale za to bardzo mnie lubią komary,muszki,meszki i wszelkie inne działkowe robactwo.Gryzą tylko mnie ;:20 .Wyobraźcie sobie co by było gdyby to były pieski czy kotki czy inne papużki.
Jedyne zwierze jakie toleruję to węża i to w kieszeni.
Pozdrawiam,Henryk

Moje Storczyki
Awatar użytkownika
orange30
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 paź 2007, o 22:59

Post »

Henrykbb pisze:
Jeszcze jedno Wam powiem, po stosunku ludzi do zwierząt i roślin, można ocenić jakim kto jest człowiekiem. A znając troszkę to Forum, to napiszę jeszcze, że niejeden forumowicz/ka jest "zapsiony i zakociony"
Więc nie pozostaje nic innego jak podsumować, że same dobre dusze na tym Forum "urzędują"
W takim razie ja jestem złym człowiekiem!Nie mam żadnych zwierząt.Ale za to bardzo mnie lubią komary,muszki,meszki i wszelkie inne działkowe robactwo.Gryzą tylko mnie ;:20 .Wyobraźcie sobie co by było gdyby to były pieski czy kotki czy inne papużki.
Jedyne zwierze jakie toleruję to węża i to w kieszeni.
Ale lubisz kwiaty !!! ;:138 ;:112
"Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówki do życia" - Halina
Mój spis wątków
Moje robótki
Awatar użytkownika
kasiunieczka_32
1000p
1000p

Post »

No i Henryku, z tego co się orientuję, kwiaty u Ciebie rosną pięknie ;:108 A jak ustaliliśmy to między innymi jest wyznacznikiem dobrych ludzi :tan ;:3
Awatar użytkownika
Henrykbb
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Okłamałem Was ;:112 ;:104 ,miałem zwierzaki;psy,koty nie bo bloki to wg mnie nie miejsce dla nich ale miałem rybki,kanarki i dwa razy szczurki.Były super,polecam.
Ale to było b.dawno,w młodości,teraz zostały mi już co najwyżej białe myszki. ;:136 ;:113
Pozdrawiam,Henryk

Moje Storczyki
Awatar użytkownika
kasiunieczka_32
1000p
1000p

Post »

Och :!: :!: :!:
Ja szczurka miałam w szkole średniej (caaałe wieki temu), był biały z czerwonymi oczkami :heja
No a myszki czasami też miewam :;230 ;:136
No a w poprzednim mieszkaniu w Krakowie miałam także rybki :tan , niestety po przeprowadzce do Sopotu musiałam oddać bratu, który cudownie się nimi zaopiekował ;:138
Awatar użytkownika
Henrykbb
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No racja,no bo jak to,rybki hodować w Sopocie,nie uchodzi,to tak jakby Patrysia chciała hodować w Zakopanym niedżwiedzia.
Pozdrawiam,Henryk

Moje Storczyki
kasia74
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2010, o 23:15

Post »

Witam
Przeczytałam waszą dyskusję na temat uprawy kwiatków i hodowli różnych zwierząt i wiecie coś w tym jest ze zwierzęta wyczuwają złych ludzi. Wyobraźcie sobie moje zaskoczenie, gdy wczoraj zeszłam do ogrodu obejrzeć róże, które właśnie zaczęły zakwitać a tu w trawie pod różą siedzi sobie na moim ogródku kotka i ani myśli uciekać na mój widok i wiecie co patrzę ja na tą kotkę, a metr za nią biało czarny kłębuszek i wiecie co to, kotka postanowiła ma moim ogródku powić swoje małe. Teraz mam kotkę i cztery młode, które mają jeden dzień i są naprawdę słodkie.
pozdrawiam
Kasia
Awatar użytkownika
kasiunieczka_32
1000p
1000p

Post »

Henrykbb pisze:No racja,no bo jak to,rybki hodować w Sopocie,nie uchodzi,to tak jakby Patrysia chciała hodować w Zakopanym niedżwiedzia.
No właśnie Henryku, trafiłeś w sedno :;230 ;:138
Awatar użytkownika
tishja
50p
50p
Od: 20 maja 2008, o 15:58

Post »

Okno super ;:138 ;:138 ;:138 i mimo że ciemno to i tak w nim ;:3

Zgadzam się z Wami... zwierzęta to wspaniali przyjaciele.
Pozdrawiam
Justyna
papulka
100p
100p
Od: 25 lis 2008, o 18:53

Post »

Kasiu wpadłam z rewizytą :) aż dech zapiera - cudeńka ! bardzo dobrze,że maluchom botanicznym kupiłaś akwarium ,na pewno imtam dobrze :)
Joane
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 paź 2009, o 23:10

Post »

Kasiu, kilka razy zaczynałam cztać Twój wątek, a dzisiaj udało mi się całość przeczytać. Super to akwarium i ta vanda nad nim.
Masz duży wybór Cambrii i to jakie różnorodne. ;:138 ;:138 ;:138
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”