Początek przygody
-
- 500p
- Od: 31 gru 2008, o 20:04
Re: Początek przygody
Mam wrażenie, że dożka możesz zobaczyć na drugiej stronie wątku Kasi 

Pozdrawiam, Basia:)
-
- 1000p
- Od: 17 maja 2010, o 09:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

-
- 500p
- Od: 31 gru 2008, o 20:04
-
- 1000p
- Henrykbb
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2010, o 13:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam,Kasieńko,przyszedłem z rewizytą,no i muszę się przyznać,że chyba też już jestem walnięty.Zabka_Monis pisze:Przecież my wszyscy storczykomaniacy jesteśmy nieźle walnięci![]()
Kwiatuszki masz piękne...wracam do przeglądania Twojego wątku

- kasiunieczka_32
- 1000p
- Od: 19 maja 2010, o 08:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dziękuję Wam wszystkim za odwiedziny oraz miłe słowa
Muszę powiedzieć, że nieźle się ubawiłam czytając ostatnie wpisy
Dożek to oczywiście mój dog niemiecki, którego mordkę małą właśnie widać na moim avatarze. Tak nazywają tą rasę miłośnicy.
To moja miłość na równi z kwiatami, więc nie wyobrażam sobie aby nie gościł także w moim wątku, jakby nie było w 100% poświęconym storczykom.

Muszę powiedzieć, że nieźle się ubawiłam czytając ostatnie wpisy

Dożek to oczywiście mój dog niemiecki, którego mordkę małą właśnie widać na moim avatarze. Tak nazywają tą rasę miłośnicy.
To moja miłość na równi z kwiatami, więc nie wyobrażam sobie aby nie gościł także w moim wątku, jakby nie było w 100% poświęconym storczykom.
- kasiunieczka_32
- 1000p
Henrykbb pisze:Witam,Kasieńko,przyszedłem z rewizytą,no i muszę się przyznać,że chyba też już jestem walnięty.Zabka_Monis pisze:Przecież my wszyscy storczykomaniacy jesteśmy nieźle walnięci![]()
Henryku, bardzo mi miło, że mnie odwiedziłeś

-
- 1000p
To ja tu pukam i stukam w głowę , żeby coś wymyślić co to jest ten "dożek" a Ty się śmiejesz z mojej głupoty? Oooojjj Kasiu to nie wybaczalne :Pkasiunieczka_32 pisze: Muszę powiedzieć, że nieźle się ubawiłam czytając ostatnie wpisy![]()

- orange30
- Od: 27 paź 2007, o 22:59
Henrykbb pisze:Witam,Kasieńko,przyszedłem z rewizytą,no i muszę się przyznać,że chyba też już jestem walnięty.Zabka_Monis pisze:Przecież my wszyscy storczykomaniacy jesteśmy nieźle walnięci![]()
Wiem, wiem, że to tak nie całkiem poważnie

Więc nie pozostaje nic innego jak podsumować, że same dobre dusze na tym Forum "urzędują"

- kasiunieczka_32
- 1000p
Moniu, ależ ja nie śmiałam się w żadnym wypadku z Ciebie, lecz z dyskusji, w której bardzo kulturalnie przeszłyście od dożka, przez papużki do rodziców
A dożek na imię ma Ice (tak wołamy w domu) a z hodowli AC/DC
. Musieliśmy zmienić imię do domowego użytku, jak wołać za pieskiem AC/DC

A dożek na imię ma Ice (tak wołamy w domu) a z hodowli AC/DC

wiem coś o tym:orange30 pisze:Henrykbb pisze:Witam,Kasieńko,przyszedłem z rewizytą,no i muszę się przyznać,że chyba też już jestem walnięty.Zabka_Monis pisze:Przecież my wszyscy storczykomaniacy jesteśmy nieźle walnięci![]()
Wiem, wiem, że to tak nie całkiem poważnieA ja zaprzeczę Wam, tak po prostu, na przekór
![]()
Powiem krótko, nie jestem walnięta
![]()
Po prostu mam to co lubię i robię to co lubię
![]()
Inni kasiorkę przeznaczają sobie na papieroski i inne używki tego świata, a ja na storczyki
![]()
Jeszcze jedno Wam powiem, po stosunku ludzi do zwierząt i roślin, można ocenić jakim kto jest człowiekiem. A znając troszkę to Forum, to napiszę jeszcze, że niejeden forumowicz/ka jest "zapsiony i zakociony"
![]()
Więc nie pozostaje nic innego jak podsumować, że same dobre dusze na tym Forum "urzędują"![]()
sama mam 2 psy i 3 koty, żółwia i rybki
Patrysia
- orange30
- Od: 27 paź 2007, o 22:59
Patrysiu ja już trochę mniej mam tych nie kwiatkowych żyjątek, ale mam 

- kasiunieczka_32
- 1000p
Halinko dziękuję za odwiedziny
Jak najbardziej się też z Tobą zgadzam w kwestii oceny człowieka. Zawsze wydawało mi się, że w gruncie rzeczy źli ludzie nie lubią zwierząt. Kwiaty też nie u wszystkich dobrze rosną i coś w tym musi być :P

Jak najbardziej się też z Tobą zgadzam w kwestii oceny człowieka. Zawsze wydawało mi się, że w gruncie rzeczy źli ludzie nie lubią zwierząt. Kwiaty też nie u wszystkich dobrze rosną i coś w tym musi być :P
- kasiunieczka_32
- 1000p
No to Patrysiu jest Was trochę
Ja cały czas chciałabym kupić lub wziąć ze schroniska towarzysza dla mojego dożka, gdyż wiem jaki jest szczęśliwi gdy teściowe przyjeżdżają do nas ze swoim kundelkiem, który wygląda jak miniaturka mojego
Niestety mój M. powiedział, że do mieszkania się nie zgodzi, więc muszę czekać aż będzie domek

Ja cały czas chciałabym kupić lub wziąć ze schroniska towarzysza dla mojego dożka, gdyż wiem jaki jest szczęśliwi gdy teściowe przyjeżdżają do nas ze swoim kundelkiem, który wygląda jak miniaturka mojego

-
- 1000p
Miło jest sprawić u kogoś uśmiech ;)kasiunieczka_32 pisze:Moniu, ależ ja nie śmiałam się w żadnym wypadku z Ciebie, lecz z dyskusji, w której bardzo kulturalnie przeszłyście od dożka, przez papużki do rodziców![]()
A dożek na imię ma Ice (tak wołamy w domu) a z hodowli AC/DC. Musieliśmy zmienić imię do domowego użytku, jak wołać za pieskiem AC/DC

Dziwne imię AC/DC... kto chciał Ice tak skrzywdzić tym imieniem ?

Coś w tym jest!Bo np. mój ojciec niestety nie jest najlepszym człowiekiem... i nawet widać to po tym , że nie lubi psów, kotów, chomików itd.... Kwiaty typu Gloksynia, Fiołek alpejski szybko mu padają i kupuje ciągle nowe. W październiku wzięłam dwa jego fiolki alpejskie pod opiekę i wiecie co? Jeden zmarnowany wypuścił multum liści i kwitnie, a drugi kwitnie prawie non stoppatrysia pisze: Inni kasiorkę przeznaczają sobie na papieroski i inne używki tego świata, a ja na storczyki![]()
Jeszcze jedno Wam powiem, po stosunku ludzi do zwierząt i roślin, można ocenić jakim kto jest człowiekiem. A znając troszkę to Forum, to napiszę jeszcze, że niejeden forumowicz/ka jest "zapsiony i zakociony"
![]()