Śliczne Pierwszy i ostatni : najpiękniejsze Ale ten pierwszy wygrywa Walcz walcz bo warto ;)
Słońce.. ale to nie są Twoje zdjęcia prawda?... bo tu nie można wstawiać zdjęć nie robionych przez siebie... Ale miejmy nadzieję, że Administrator przymknie oko
Niestety żaden z nich nie jest jednak mój Przegapiłam aukcje Kotka znajomych się kociła i pojechałam pomoc. Jednego biorę dla synka Szkoda mi aukcji....może następnym razem mi się poszczęści.
Witajcie po kilkudniowej przerwie Dziś moja kolekcja powiększyła sie o tego ciapka. Tak mi się go szkoda zrobiło jak stal sam pośród tych białych i różowych falkow... Nie jest on w cudnym stanie i dlatego chyba nikt by go nie wziął. Mimo dziury w listku postanowiłam go przygarnąć. Powiedzcie co zrobić z tym listkiem ? Zostawić i obserwować czy się powiększa? czy może obciąć ?Wydaje mi sie ze listek został czymś przygnieciony. A wy jak sadzicie ? Proszę o rade...
a tu ten listek...
Nie wiem czy przypadkiem czymś mnie tu nie zaskoczy
a tu korzonki.Musze porobić dziurki, bo ma tylko na dole.
Kolor nie jest czerwony. Musze jutro zrobić zdjęcie w świetle dziennym. Kolor jest mocy róż wpadający w fiolet nawet bym powiedziała a te jasne miejsca są różowe Taki ciapek
Piękny. Warto było go przygarnąć. Korzonki na pierwszy rzut oka są zdrowe, a co do listka- też przychylam się do opinii, że jest to jakieś uszkodzenie mechaniczne. Ale tak dla pewności i spokoju ducha obserwuj i w razie potrzeby wkraczaj do akcji.
Witaj Lexie Obiecujący początek kolekcji Słoneczko jest trochę podobne do mojego Cytrynka, ale on nie pachniał. Ciapek bardzo ładny, niech Ci długo kwitnie Ja też bym zostawiła liść, na wszelki wypadek go obserwuj, ale dziura wygląda na mechaniczną a jeśli tak to nie ma się czym przejmować